Σύμφωνα με νέα έρευνα, υπάρχουν δύο τύποι υπαλλήλων και μόνο ένας από αυτούς είναι επιτυχημένος. Σε ποια κατηγορία ανήκεις εσύ; Ακολουθούν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά αυτών των δύο τύπων υπαλλήλων, στα οποία κατέληξε η έρευνα.

Πρόκειται για μια online έρευνα που διενεργήθηκε από την OnePoll στα τέλη του περασμένου έτους και στην οποία συμμετείχαν 2.000 άτομα από τις ΗΠΑ. Η έρευνα χώρισε τους εργαζόμενους– συμμετέχοντες σε δύο κατηγορίες, σε αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους όσο πιο γρήγορα μπορούν και σε αυτούς που παίρνουν τον χρόνο τους.

Η έρευνα βρήκε ότι εκείνοι που απάντησαν ότι δουλεύουν με πιο χαλαρό ρυθμό, ήταν πιθανότερο να είναι περισσότερο εσωστρεφείς και να απολαμβάνουν χόμπι όπως το μαγείρεμα ή το πλέξιμο, ενώ εκείνοι που δουλεύουν πιο γρήγορα θεωρήθηκαν από τους μελετητές ως περισσότερο εξωστρεφείς που απολαμβάνουν χόμπι όπως η πεζοπορία και γενικότερα η άθληση.

Την ίδια ώρα, εκείνοι που εργάζονται με πιο γρήγορους ρυθμούς δήλωσαν ότι δυσκολεύτηκαν περισσότερο να προσαρμοστούν στις νέες και ιδιόμορφες συνθήκες που επέφερε ο Covid-19, ενώ αντίθετα οι υπάλληλοι που δουλεύουν με πιο αργό ρυθμό δήλωσαν ότι ήταν ευγνώμων και γενικά εμφανίζονταν περισσότερο αισιόδοξοι.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου για τους δύο τύπους υπαλλήλων στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News