Αυτήν την εποχή η τηλεργασία είναι στο φόρτε της και ίσως ήρθε για να μείνει τελικά. Δεν αποκλείεται εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές τώρα να είσαι ένας από αυτούς που αναγκάστηκαν να μετατρέψουν το σπίτι τους σε χώρο εργασίας. Επίσης, ίσως ανήκεις σε αυτούς που λάτρεψαν την εργασία από απόσταση ή αντίθετα σε εκείνους που τη μίσησαν. Εάν εργάζεσαι από το σπίτι, πάντως, αυτό το άρθρο σε αφορά!

Σε κάθε περίπτωση είναι ένα νέο στοίχημα και ο στόχος είναι να παραμείνεις συγκεντρωμένος, δημιουργικός και παραγωγικός χωρίς να επηρεάζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες και πειρασμούς μέσα στο σπίτι.

Δες εδώ πώς θα καταφέρεις να μείνεις προσηλωμένος στη δουλειά σου όταν εργάζεσαι από το σπίτι σου.

Δουλειά από το σπίτι: Οι τρόποι να παραμείνεις παραγωγικός

Δημιούργησε έναν ιδανικό χώρο εργασίας

Είναι σημαντικό να μη δουλεύεις όπου να ‘ναι μέσα στο σπίτι. Δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικό αν εργάζεσαι τη μία μέρα στην κουζίνα, την άλλη στην τραπεζαρία και την επόμενη στην κρεβατοκάμαρα. Ίσως το σπίτι σου να είναι μικρό, αλλά και πάλι μπορείς να δημιουργήσεις τον κατάλληλο χώρο για να στήσεις ένα μικρό γραφείο που θα είναι και λειτουργικός. Μάλιστα τώρα έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις το γραφείο που πάντα ονειρευόσουν, να παραγγείλεις καινούργια έπιπλα, να μεταποιήσεις κάποια παλιά, να βάψεις τους τοίχους και να διακοσμήσεις το νέο σου γραφείο ανανεώνοντας παράλληλα τον προσωπικό σου χώρο.

Συμβουλές για καλύτερη στάση του σώματος τώρα που δουλεύεις από το σπίτι

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου εάν εργάζεσαι από το σπίτι στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News