Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σχεδίασε (και) για τον Νοέμβριο ένα σούπερ ενδιαφέρον και up-to-date εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες. Και αυτόν τον μήνα, λοιπόν, έρχονται free workshops απ’ το INNOVATHENS, το οποίο προσκαλεί φοιτητές, επαγγελματίες, στελέχη, επιχειρηματίες αλλά και όποιον/-α θέλει να είναι ενήμερος/-η για τις εξελίξεις στην αγορά, να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα Free Workshops –πλέον μόνο – μέσω live streaming.

Πιο αναλυτικά, το πρώτο σεμινάριο του μήνα έρχεται την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου με τίτλο «Τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά». Τελικά υπάρχουν αξίες ή όχι; Τα ανθρώπινα δικαιώματα στον χώρο εργασίας είναι απλά ένα σύστημα και τίποτε άλλο; Ποια η δομή της ανθρώπινης εμπειρίας; Σε έναν κόσμο που θέλει να ανήκεις στη μάζα και να συμπεριφέρεσαι όπως όλοι οι άλλοι, θα παρουσιαστούν μερικά χρήσιμα «κλειδιά» ώστε να αναπτύξεις την εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία σε μια γλώσσα που θα διατηρεί ανέπαφη την ταυτότητά σου: στη δική σου γλώσσα.

Μία εβδομάδα μετά, στις 13 Νοεμβρίου, θα έρθουμε σε επαφή με τα οφέλη και τις προκλήσεις που δημιουργεί η «Διαδοχή στις ελληνικές μικρές επιχειρήσεις». Καθώς ο άνθρωπος επιθυμεί να μεταφέρει στους απογόνους του το δημιούργημά του, υπάρχει εξέλιξη μετά τον οραματιστή από τη νέα γενιά και τη διαδοχή; Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι οι οικογενειακές επιχειρήσεις, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, η διαδικασία διαδοχής και τα προβλήματα που απορρέουν από αυτήν.

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, το σεμινάριο “Crisis Management” θα μας προετοιμάσει στην αντιμετώπιση κρίσεων κάθε επιπέδου στον εργασιακό χώρο. Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα μάθουμε τι είναι οι κρίσεις και πώς να τις διαχειριζόμαστε πρακτικά και αποτελεσματικά, πώς να επικοινωνούμε με το κοινό και τους πελάτες μας, ενώ θα αποκτήσουμε δεξιότητες ώστε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε προγράμματα διαχείρισης κρίσεων. 

Έχεις ήδη επιχείρηση ή σκοπεύεις να δημιουργήσεις μία; Την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, το INNOVATHENS παρουσιάζει το ιδιαίτερα ενδιαφέρον workshop «Δημιουργία ευκαιριών σε περίοδο οικονομικής κρίσης». Ποια είναι η κατάσταση της οικονομίας σήμερα; Σε τι επίπεδα κινείται η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία στις μέρες μας; Θα επιχειρήσουμε να απαντήσουμε στα παραπάνω ερωτήματα –όπως και σε πολλά άλλα- ενώ θα δοθούν και γενικές συμβουλές γύρω από το επιχειρείν.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS.

Μπορείς να τα παρακολουθήσεις όλα μέσω live streaming στο παρακάτω link: www.innovathens.gr/live/  

Πληροφορίες για workshops απ’ το INNOVATHENS

Πότε:
Τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά | 06.11.2020
Η διαδοχή στις ελληνικές μικρές επιχειρήσεις | 13.11.2020
Crisis Management | 20.11.2020
Δημιουργία ευκαιριών σε περίοδο Οικονομικής Κρίσης | 27.11.2020
Ώρες: 12.00 – 13.30
Πού: Online μέσω live streaming στο www.innovathens.gr/live 

*Δωρεάν συμμετοχή. Απαραίτητη η προεγγραφή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News