Θέλεις να μάθεις τα πάντα για το Digital Marketing; To INNOVATHENS σε περιμένει, είτε δια ζώσης είτε ψηφιακά, με μια σειρά πιστοποιημένων workshops που θα σε κάνουν expert!  Τα σεμινάρια για το Digital Marketing είναι για σένα που θέλεις να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου για την καριέρα που ήδη ακολουθείς ή και να ασχοληθείς μ’ έναν νέο, συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο.

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, επιστρέφει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο με ένα πολύ-πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες! Παράλληλα με το INNOVATHENS Academy που ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες, αυτό τον Οκτώβριο, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε διαφορετικούς κλάδους του Digital Marketing μέσα από μια σειρά πιστοποιημένων workshops συνολικής διάρκειας 24 ωρών. 

Την εισήγηση των εργαστηρίων κάνει ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος, πτυχιούχος στην επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή, κάτοχος διδακτορικού στο marketing management και τριών μετα-διδακτορικών τίτλων (συμπεριφορά καταναλωτή, digital branding, personalization fields in digital campaigns) αλλά και έμπειρος εισηγητής, με  χιλιάδες ώρες διαλέξεων σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.

Τον Οκτώβριο πάμε Τεχνόπολη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους

Πιο αναλυτικά, στις 19 και 20 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το Certificate στο Digital Marketing & SEO, ένα πρόγραμμα διάρκειας 8 ωρών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν τη γνώση τους στις μηχανές αναζήτησης. 

Και η συνέχεια έχει… social media! Στις 22 και 23 Οκτωβρίου, μέσα από το Certificate στα Social media, εστιάζουμε στα πιο διάσημα κοινωνικά δίκτυα, το Facebook, το Instagram, το Pinterest και το YouTube, μαθαίνουμε πώς να διαχειριζόμαστε σε βάθος τα εργαλεία τους αλλά και πώς πετυχαίνουμε τους στόχους της διαφήμισής μας. 

Τελικά, is content the king; Αυτό θα το διαπιστώσουμε στο τελευταίο πιστοποιημένο workshop για τον Οκτώβριο, και συγκεκριμένα στις 26 και 27 του μήνα, με το Certificate στο Content Marketing. Μέσα σε 8 ώρες, οι συμμετέχοντες θα μάθουν να σχεδιάζουν επιτυχημένο περιεχόμενο και ιστορίες (storytelling), να αναγνωρίζουν ποιες ιστορίες αξίζει να επικοινωνηθούν αλλά και πώς να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τα δημοφιλέστερα social media ως εργαλεία marketing και δημοσίων σχέσεων.

Όλα τα workshops απευθύνονται σε επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας που επιθυμούν να εξελιχθούν στον κλάδο τους, σε εργαζόμενους και στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή τους, σε ελεύθερους επαγγελματίες, σε φοιτητές και απόφοιτους ανεξαρτήτως ειδικότητας που θέλουν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους αλλά και σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Μην αργείς! Κλείσε τώρα τη θέση σου!Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS. 

*Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδό σας στην Τεχνόπολη καθώς και σε όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Πληροφορίες

Πότε:
Certificate στο Digital Marketing & SEO | 19 & 20.10.2020
Certificate στα Social Media | 22 & 23.10.2020
Certificate στο Content Marketing | 26 & 27.10.2020
Ώρες: 17.30 – 21.30 (Ώρα προσέλευσης: 17.15)
Πού: INNOVATHENS (περιορισμένες θέσεις) και μέσω ZOOM (περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων)
Κόστος: 50€/workshop (Digital Marketing & SEO – Social Media), 60€/workshop (Content Marketing)
Κόστος συμμετοχής & για τα 3 workshops: 140€

*Μετά τη συμμετοχή σε κάθε ενότητα, δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
**Όσες/όσοι παρακολουθήσουν τα τρία προγράμματα λαμβάνουν Πιστοποίηση Παρακολούθησης στο Digital Marketing.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News