Το να βρεις την ταυτότητά σου, ειδικά όταν μιλάμε για τον επαγγελματικό τομέα, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Για να καταφέρεις να αποσαφηνίσεις αλλά και να συνδέσεις το ποιος είσαι με το ποιος θέλεις να γίνεις, χρειάζεται κόπος και συνεχής διάδραση με το περιβάλλον σου. Ευτυχώς, όμως, σε αυτή την σημαντική δουλειά που κάνουμε με τον εαυτό μας, υπάρχουν επαγγελματίες που μπορούν να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας και να μας δώσουν τις σωστές κατευθύνσεις. Η Ελένη Δημάκη και το Coaching Now διοργανώνουν ένα workshop για την επαγγελματική ταυτότητα που πρέπει να παρακολουθήσεις εάν θέλεις κι εσύ να προσδιορίσεις την ταυτότητά σου και να αναγνωρίσεις τις αξίες σου.

Το workshop “Η Ταυτότητά Μου” βασίζεται στη μεθοδολογία του Coaching και της Θετικής Ψυχολογίας και θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις τα επαγγελματικά σου χαρακτηριστικά καθώς επίσης και να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου.

Γιατί σε αφορά το workshop για την επαγγελματική ταυτότητα;

 • Για να αναγνωρίσεις τις δυνάμεις σου και να στηριχτείς σε αυτές
 • Για να μην αδικείς τον εαυτό σου και να τον παρουσιάζεις με όλη του την δυναμική
 • Για να συνδέσεις τις Αξίες σου με την Ταυτότητά σου
 • Για να κατακτήσεις κάθε στόχο πρέπει να γνωρίζεις ποια/ποιος είσαι
 • Για να διεκδικήσεις με ισχυρές βάσεις την επαγγελματική σου εξέλιξη

Οι 3 άξονες πάνω στους οποίους έχει δομηθεί το workshop είναι η διαδραστικότητα, η ανάλυση προσωπικών στοιχείων και οι βιωματικές ασκήσεις.

4 + 1 τρόποι για να σταματήσεις να φοβάσαι τις αλλαγές

Αν θέλεις, λοιπόν, να ορίσεις την ταυτότητά σου, να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου, να ενισχύσεις την αυτοεικόνα σου, να συντονιστείς με τα θέλω & τις αξίες σου και να εδραιώσεις το επαγγελματικό σου προφίλ, αυτό το workshop σχεδιάστηκε για σένα!

H Ελένη Δημάκη μέσα απ’ το Coaching Now σε βοηθά να αλλάξεις τη ζωή σου

Η Ελένη Δημάκη, πιστοποιημένη Personal & Executive Coach, υποστηρίζει ανθρώπους και ομάδες που θέλουν να αναπτυχθούν επαγγελματικά, προσωπικά και να συναντήσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στο ταξίδι της ενεργοποίησης της κρυφής τους δύναμης και να δουν την ζωή τους να αλλάζει. Βασικός άξονας στην δραστηριότητα μου είναι η εφαρμογή της θετικής ψυχολογίας για ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή

Πληροφορίες για το workshop για την επαγγελματική ταυτότητα

 • Ημερομηνία & ώρα: Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021, από τις 17:00-20:00
 • Το workshop θα πραγματοποιηθεί online, μέσα απ’ το Google Meet.
 • Το workshop είναι σχεδιασμένο ώστε να συμμετάσχουν 3-6 άτομα ταυτόχρονα, για βέλτιστη εμπειρία και διαδραστικότητα.
 • Κόστος: Το κόστος είναι 80,00€ και ισχύει early-bird προσφορά, για όσους προλάβουν και κλείσουν θέση έως τις 18/3/2021. Μετά από αυτή την ημερομηνία η τελική αξία θα διαμορφωθεί στα 100,00€.

Πώς θα κλείσεις τη θέση σου;

 • Online μέσα από το coachingnow.gr
 • Μέσω email στο info@coachingnow.gr σημειώνοντας την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει
 • Τηλεφωνικά στο 6975879097 ή στο 211 11 92220

Στο coachingnow.gr μπορείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορεί να σε βοηθήσει το workshop “Η Ταυτότητά Μου” με την Ελένη Δημάκη, καθώς επίσης και να κλείσεις τη θέση σου και να μάθεις τις ειδικές τιμές απ’ τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News