Ζαμπέτογλου- Αναγνωστόπουλος κάνουν πρεμιέρα από νωρίς τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με το Στούντιο 4 στην ΕΡΤ. Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την εκπομπή τους και κάθε πότε θα προβάλλεται.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η πρεμιέρα τους έρχεται τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε απόγευμα, στις 16:00.

Το Στούντιο 4 θα περιλαμβάνει:

Ενημέρωση για θέματα που μας απασχολούν, άνθρωποι που αγαπάμε και αξίζει να γνωρίσουμε, κουβέντες που μας εμπνέουν να επιλέγουμε στη ζωή μας τη χαρά και την αισιοδοξία, προτάσεις για μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, συνθέτουν το περιεχόμενο της εκπομπής, που θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, δίνοντας χρώμα στα τηλεοπτικά απογεύματά μας.

Οι δύο δημοσιογράφοι, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, έρχονται στο καινούργιο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 με μια νέα τηλεοπτική πρόταση: ένα πραγματικό τηλεοπτικό περιοδικό ποικίλης ύλης με δημοσιογραφικό περιεχόμενο και μοντέρνα αισθητική.

Όλα τα μεγάλα ονόματα που έχει συγκεντρώσει το MEGA για την νέα τηλεοπτική σεζόν

Το «Στούντιο 4», κυριολεκτικά, ανοίγει για τους τηλεθεατές, οι οποίοι καθημερινά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην εκπομπή, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, και να παρουσιάζουν τη δουλειά τους, τις καινοτομίες και τα επιτεύγματά τους.

Σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος έχει αναλάβει τον ρόλο του σχολιαστή.

Το Στούντιο 4 έρχεται!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :