Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις καθώς, καθημερινά, όλο και περισσότερες καταγγελίες σε βάρος του παρουσιαστή βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, ορισμένες από αυτές, προκάλεσαν και την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως γνωρίζει και για μία νέα καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, από άλλη γυναίκα και συγκεκριμένα μια οικογενειακή φίλη του παρουσιαστή. Μάλιστα, ο κ. Λύτρας χαρακτήρισε την καταγγελία «πάρα πολύ σοβαρή». 

Το μερίδιο ευθύνης που έχουμε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Όπως είπε, αργά το βράδυ της Δευτέρας, 20/12, επικοινώνησε με την νέα κοπέλα που βρήκε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της με τον παρουσιαστή σε πλατφόρμες του διαδικτύου. 

«Ήταν μία νέα κοπέλα ηλικιακά, έκλαιγε σε απελπισία» είπε ο κ. Λύτρας, που διευκρίνισε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον αρχικό σάλο, όταν αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα. 

Πόσα ακόμη «χαστούκια» να αντέξει η ελληνική τηλεόραση;

Εισαγγελική παρέμβαση στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ενώ όλο και περισσότερες καταγγελίες γίνονται σε βάρος του παρουσιαστή, η υπόθεση έχει ξεκινήσει να απασχολεί τον εισαγγελέα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πότε είναι η δίκη του και η ποινή που προβλέπεται

Ειδικότερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News