Στα άκομψα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Pop Up, κι ίσως και σε άλλα που δεν ξέρουμε, απάντησε η όμορφη παρουσιάστρια του Love it. Τι είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για τα σεξιστικά σχόλια που ειπώθηκαν;

Την Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, σχολιάστηκε η σέξι κι εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή της με την παρουσιάστρια σήμερα, μία μέρα μετά, να αναφέρεται στο γεγονός, λέγοντας ότι δέχτηκε «μια άκρως σεξιστική και απόλυτα προσβλητική για κάθε γυναίκα επίθεση».

Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε αλλά τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν απαντά, δε σχολιάζει, δεν τοποθετείται, δεν αναλώνεται σε σχόλια και κριτικές, αν είναι κακοπροαίρετες. Λυπάμαι πάρα πολύ όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες. Χθες δέχτηκα μία επίθεση άκρως σεξιστική, απόλυτα όμως προσβλητική για όλες τις γυναίκες. Χθες μάθαμε πολλά. Μάθαμε ότι όλες οι γυναίκες γεννιόμαστε με δυο φίλες, πάντοτε όλες οι γυναίκες…

Η παρουσιάστρια τόνισε στη συνέχεια πως ο Οκτώβριος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για τις γυναίκες, αφού είναι ο μήνας για τον καρκίνο του μαστού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι είναι πολύ σημαντικό όλοι μας να σεβόμαστε τις γυναίκες και να προσέχουμε τα λόγια μας.

Εμείς που βγαίνουμε και έχουμε βήμα στην τηλεόραση πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, πού απευθυνόμαστε, ακούμε πάντοτε ότι αγαπάμε τις γυναίκες, τελικά όμως σεβόμαστε τις γυναίκες; Είναι αυτό που ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω. Είναι λυπηρό. Δεν είμαστε αστυνομία, αν και είναι της μόδας, εμείς δεν είμαστε δικαστές, αλλά δεν καθόμαστε και στο σκαμνί του κατηγορούμενου αναίτια. Θα πω ότι κάποιες στάσεις και κάποια λόγια, κάποιες συμπεριφορές προφανώς δεν μπορώ να τις δικαιολογήσω, με λυπούν ιδιαιτέρως όμως από γυναίκες που έχουν μάθει ότι με το σώμα τους και την εικόνα τους βιοπορίζονται για πολλά χρόνια. Θα πω και κάτι ακόμα. Για ότι λέμε υπάρχει και μια οικογένεια από πίσω, υπάρχουν οι γονείς μας που ακούνε πράγματα και πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει λίγος σεβασμός.

Δες όλα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για τα σεξιστικά σχόλια που δέχτηκε:

Θυμήσου όσα ειπώθηκαν για την παρουσιάστρια στο Pop Up:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :