1,5 λεπτό συνεχούς αγωνίας. 1,5 λεπτό γεμάτο εξελίξεις. 1,5 λεπτό που μας προετοιμάζει για όσα θα ζήσουμε στα δύο τελευταία μέρη της σειράς. Το τρέιλερ του La Casa de Papel Part 5 Vol.1 μόλις κυκλοφόρησε και εμείς το βλέπουμε ξανά και ξανά!

Ο Professor πιάνεται απ’ την αστυνομία. Ο στρατός ετοιμάζει έφοδο. Και η ομάδα του La Casa de Papel είναι πανέτοιμη για να δώσει μια μεγάλη μάχη, η οποία μάλλον θα είναι και η τελευταία. Το να παραδοθούν δεν είναι επιλογή. Θα σωθεί η Τέλεια Ληστεία στην Εθνική Τράπεζα της Ισπανίας;

Ακούγοντας τον Professor να λέει στην ομάδα του ότι πιθανότατα είναι η τελευταία φορά που τον ακούν, μας πιάνει ανατριχίλα. Τι θα συμβεί; Υπάρχει περίπτωση έτσι απλά να τον αφήσουν να πεθάνει; Με το La Casa de Papel όλα είναι πιθανά.

3 Σεπτεμβρίου. Η ημερομηνία που θα δοθούν κάποιες απ’ τις απαντήσεις.

3 Δεκεμβρίου. Η ημερομηνία που όλα θα τελειώσουν.

Το τρέιλερ του La Casa de Papel Part 5 Vol.1

Η ομάδα του La Casa διαφέρει πολύ απ’ την αρχική της σύνθεση, αφού έχουν υπάρξει αρκετές προσθήκες αλλά και απώλειες, με την τελευταία, εκείνη της Nairobi, να κοστίζει πολύ τόσο στους πρωταγωνιστές, όσο και στο κοινό.

Τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν έγιναν σε Ισπανία, Δανία και Πορτογαλία και ο νέος κύκλος θα είναι χωρισμένος σε 2 μέρη. 

This is the end… Οι πρωταγωνιστές του La Casa de Papel αποχαιρετούν τη σειρά με μια συγκινητική ανάρτηση

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News