Μια νέα χρονιά πλησιάζει και δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω για να την υποδεχτείς πέρα από καλή διάθεση κι ένα ημερολόγιο για να σημειώνεις τα απαραίτητα. Κι αν δεν έχεις αγοράσει ακόμα ένα καινούριο, δεν χρειάζεται να ψάξεις και πολύ αφού τα επετειακά ημερολόγια Greeklycs είναι αυτό που θες κι εσύ για τη νέα χρονιά! (Spoiler alert: Εμείς προνοήσαμε για σένα και σου έχουμε τα ωραιότερα ημερολόγια σε διαγωνισμό για να αποκτήσεις και εσύ ένα από αυτά!)

Μια ανάσα από το 2021 και συνειδητοποιείς πως σιγά σιγά το ημερολόγιό σου φτάνει στο τέλος του – όπως και η χρονιά αυτή – και φυσικά χρειάζεσαι ένα νέο ημερολόγιο για τη νέα χρονιά για να σημειώνεις όλες σου τις υποχρεώσεις καθημερινά.

Άλλωστε, πολλές φορές σου έχουμε εξηγήσει την σημαντικότητα της οργάνωσης! Και τι καλύτερο για την οργάνωση σου από ένα ημερολόγιο το οποίο θα σε βάλει σε τάξη, ακόμα κι αν είσαι λιγάκι ανοργάνωτος.

Μερικά ημερολόγια, όμως, κρύβουν και κάτι παραπάνω, δεν είναι οποιαδήποτε σημειωματάρια. Αυτό συμβαίνει με τα επετειακά ημερολόγια Greeklycs, τα οποία έχουν από πίσω τους μια ιστορία …κι όχι μια οποιαδήποτε ιστορία.

Είναι πιο πολύ συνδεδεμένα από οποιαδήποτε άλλα με την Ελληνική Επανάσταση του 1821. 200 χρόνια μετά, 200 χρόνια που είμαστε ένα ελεύθερο έθνος, τα σύμβολα αυτά αποκτούν περισσότερη αξία και μας θυμίζουν για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Οι δημιουργοί αυτών των ημερολογίων εμπνεύστηκαν από αυτά και έφτιαξαν την συλλογή Greeklycs, μια συλλογή πολύ δεμένη με την Ελλάδα, τη χώρα που η εταιρία τους, η LYCSAC, ξεκίνησε πριν από 80 χρόνια. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι σαν λαός πάντα συνεχίζουμε πιο δυνατοί και είναι σίγουροι ότι το 2021 στα ημερολόγια αυτά όλοι μας θα γράψουμε καλύτερα νέα και ευχάριστες στιγμές.

Και όταν μιλάμε για ημερολόγιο, μιλάμε για ένα αντικείμενο το οποίο βρίσκεται στην τσάντα μας καθημερινά, γι’ αυτό και θέλουμε το σχέδιο στο εξώφυλλο να είναι εντυπωσιακό, να μας γεμίζει ενέργεια και να θέλουμε να το “χαζεύουμε”. Τα συγκεκριμένα ημερολόγια για το 2021, λοιπόν, τα έχουν όλα! 4 σχέδια που θα σε προβληματίσουν για το ποιο ξεχωρίζεις περισσότερο!

Άλλωστε, όλοι μας αξίζουμε κάτι που να μας δίνει δύναμη και να μας θυμίζει ποιοι είμαστε και αν το θέλουμε και προσπαθούμε, τα ημερολόγιά μας θα είναι γεμάτα με χαρμόσυνα γεγονότα και ιδιαίτερες στιγμές για τον καθένα μας. Τα Greeklycs μας δίνουν τη δύναμη και την αισιοδοξία που χρειαζόμαστε για να υποδεχθούμε το 2021 κι είναι αυτά που θέλουμε να έχουμε κάθε μέρα στο γραφείο μας!

Alert! Διαγωνισμός!

Μπορείς να διεκδικήσεις 4 ημερολόγια μέσα απ’ τη σελίδα του iPop.gr στο Facebook και 4 ακόμα μέσα από το account του iPop στο Instagram. Οπότε μην το σκέφτεσαι! Πάρε και εσύ μέρος στην κλήρωση και η LYCSAC θα σου οργανώσει το 2021!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα απ’ τα social media του iPop.gr την Παρασκευή.

Η συλλογή προσφέρει συνολικά τέσσερα διαφορετικά σχέδια για το 2021 που θα λατρέψεις.

Εσύ ποιο από αυτά προτιμάς; Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τα επετειακά ημερολόγια Greeklycs και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα τους που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News