Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στην εκπομπή του «The 2Night Show», το βράδυ της Τρίτης, την ηθοποιό  Ευδοκία Ρουμελιώτη. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για τη βίαιη απώλεια της μητέρας της και την ταλαιπωρία που βίωσε για να δώσει τα όργανά της για έναν καλό σκοπό, για να σωθούν ζωές.

Η ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον απίστευτο τρόπο που ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης της έκανε πρόταση γάμου.

«Ο σύζυγός μου, μού έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τρώγαμε σουβλάκια στο σπίτι μας. Ήταν πολύ ωραία εκείνη τη μέρα. Συζούσαμε και είχα μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα. Εκεί που καθίσαμε να φάμε τα σουβλάκια με έπιασαν τα κλάματα. Ξαφνικά έπεσε κάτω και μου είπε “θες να παντρευτούμε;” Ήταν τόσο ωραίο. Δεν υπήρχε περίπτωση να του πω όχι μετά από αυτή την πρόταση. Όταν γνώρισα τον Νικηφόρο είπα ότι μαζί του θα κάνω παιδί. Επένδυσα, ήταν επένδυση ο Νικηφόρος. Η μητέρα μου, μού είπε όταν αποφάσισα να τον παντρευτώ ότι “παντρεύεστε 4”. Είχε τόσο δίκιο. Πρέπει να σέβεσαι και τη ζωή του πριν» αποκάλυψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μας παραδίδει μαθήματα αγάπης, μιλώντας για όλα στο iPop!

«Tης έλεγα την αγάπη μου κάθε μέρα και δεν άφησα ανοικτούς λογαριασμούς. Τίποτα δεν είναι δεδομένο»

Η ηθοποιός μίλησε για την μητέρα της και τη διαδικασία που χρειάστηκε να ακολουθήσουν ώστε να δωρίσουν τα όργανά της με σκοπό να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Μίλησε για την ψυχοθεραπεία και την προσπάθεια που κάνει ώστε να γίνει μία προσπάθεια και να αναπληρώσει το κενό.

«Κάνω ψυχοθεραπεία από τώρα για να γίνω μια καλή πεθερά. Έχω χάσει τους γονείς μου. Έχασα τη μητέρα μου ξαφνικά και πολύ βίαια – σκοτώθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη. Από τότε λέω τι τυχερός άνθρωπος ήμουνα που της έλεγα την αγάπη μου κάθε μέρα και δεν άφησα ανοικτούς λογαριασμούς. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα» είπε η ηθοποιός.

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανό μας – Δώρισέ το και σώσε την ζωή ανθρώπων που υποφέρουν από εγκαύματα

«Δεν θέλω να πω ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά, αλλά η μητέρα μου σκοτώθηκε, ήταν δωρήτρια οργάνων και βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα. Βλέπεις πώς το αντιμετώπισε η πολιτεία. Τώρα τα αρχεία είναι κάπου χαμένα. Να βρεθεί εντατική για να της πάρουν τα όργανα. Μας είπαν από το νοσοκομείο τώρα “πού να το ψάχνετε και έχουν χαθεί τα αρχεία και είναι δύσκολη κατάσταση”.

Λέμε σοβαρά τώρα; Πρέπει να το δούνε. Από την στιγμή που ο άλλος είναι εγκεφαλικά νεκρός και είναι δωρητής, πρέπει να γίνει αμέσως. Είναι αδιανόητο. Εμένα η μητέρα μου έσωσε και υπάρχει μέσα σε επτά ανθρώπους και πήραν τα όργανά της και λες ρε παιδιά δεν έπρεπε να παρακαλέσω για αυτό, εσείς έπρεπε να μου τα κάνετε εύκολα και μέσα στον πόνο του να χάνεις τον δικό σου άνθρωπο» δήλωσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Δεν έχουμε επαφή με το παιδί που θα υιοθετούσαμε, δεν θα το άντεχα»

Για την υιοθεσία που προσπάθησε να κάνει αλλά τελικά δεν ολοκληρώθηκε, μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη «Με αυτό το παιδί δεθήκαμε με έναν τρόπο που δεν το καταλάβαμε. Ξέρουμε που είναι το παιδί τώρα αλλά δεν έχουμε επαφή. Αν ήθελα θα είχα αλλά δεν θα το άντεχα. Το έχει μια κυρία. Μαθαίνω ότι είναι καλά αλλά δεν τον έχω δει. Τώρα θα ήθελα ένα κορίτσι αλλά δεν έρχεται, όμως είμαι αγορομάνα γιατί κι αυτό το παιδάκι ήταν αγόρι» ανέφερε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει τη δική της ιστορία με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν είναι, όμως, η μόνη

Για το ενδεχόμενο να προσπαθούσε ξανά να υιοθετήσει ένα παιδί, είπε: «Αν με ρωτούσες, πριν έναν χρόνο θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει περίπτωση. Επειδή τώρα αυτό το πράγμα παίρνει μια θέση που πρέπει, ίσως να αρχίσω να το σκέφτομαι. Επειδή ο Δημήτρης πέρασε δύσκολα με αυτό, δεν ξέρω αν το επιχειρούσα. Αν ήμουν μόνη, δεν θα το συζητούσα» κατέληξε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Δες εδώ τη συνέντευξη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News