Μετά την επιτυχημένη συνεργασία για την σειρά «Emily in Paris», το Netflix και ο Darren Star ενώνονται ξανά για την επερχόμενη ρομαντική-κωμική σειρά «Uncoupled». Η ολοκαίνουρια σειρά έρχεται στο Netflix τον Ιούλιο του 2022 και ακολουθεί τη ζωή του Michael (που υποδύεται ο Neil Patrick Harris), του οποίου ο 17χρονος γάμος καταρρέει με έναν απροσδόκητο τρόπο.

Ο βραβευμένος με πολλά Emmy, Jeffrey Richman, γνωστός για τη δουλειά του στο «Modern Family», είναι ο συνδημιουργός της σειράς μαζί με τον Star, ο οποίος είναι επίσης βραβευμένος με Emmy για το «Sex and the City». Και οι δύο εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη συνεργασία με τον streamer για αυτή τη νέα σειρά που είναι σημαντική και σε προσωπικό επίπεδο:

«Δεν θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε ένα πιο τέλειο «σπίτι» για τους Uncoupled από το Netflix. Μια ρομαντική κωμωδία με έναν γκέι πρωταγωνιστή. Είναι ένα έργο πάθους για εμάς που είναι τόσο προσωπικό, όσο και καθολικό».

Uncoupled του Netflix

Η σειρά θα έχει οκτώ επεισόδια για την 1η σεζόν και θα παράγεται από την MTV entertainment μαζί με το Netflix. Ο Tony Hernandez και η Lilly Burns της Jax Media θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους Star και Richman. Η Tracey Pakosta, αντιπρόεδρος της πρωτότυπης κωμικής σειράς του Netflix είπε επίσης σε μια δήλωση:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Darren σε μια άλλη συναρπαστική και νέα σειρά. Τόσο ο Darren όσο και ο Jeffrey δημιουργούν χαρακτήρες και ιστορίες που έχουν απήχηση στο κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο».

Όλα όσα γνωρίζουμε για το «Uncoupled» του Netflix:

Πότε θα κυκλοφορήσει το Uncoupled στο Netflix;

Με την κυκλοφορία του επίσημου trailer, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το «Uncoupled» θα είναι διαθέσιμο στο Netflix την Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022.

Ποια είναι η πλοκή του «Uncoupled»;

Το «Uncoupled» του Netflix επικεντρώνεται στον Michael, ο οποίος πίστευε ότι η ζωή του ήταν τέλεια μέχρι που ο επί 17 χρόνια σύζυγός του τον πρόδωσε. Μέσα σε μία νύχτα, ο Michael πρέπει να αντιμετωπίσει δύο εφιάλτες – να χάσει αυτό που νόμιζε ότι ήταν η αδελφή ψυχή του και να βρεθεί ξαφνικά ένας single ομοφυλόφιλος άνδρας στα 40 του στη Νέα Υόρκη.

Μπορείς να δεις το trailer του «Uncoupled» εδώ:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News