Μπορεί οι μπατονέτες να κυκλοφορούν στο εμπόριο για έναν συγκεκριμένο σκοπό, όμως, υπάρχουν τρόποι να χρησιμοποιήσεις τις μπατονέτες που δεν σου είχαν περάσει απ’ το μυαλό!

Εκτός απ’ το καθαρίσεις τα αυτιά, τη μύτη ή να διορθώσεις το μακιγιάζ σου, μια μπατονέτα μπορεί να είναι χρήσιμη με πολλούς ακόμα τρόπους. Εμείς ξεχωρίσαμε 5 απ’ αυτούς που θα σου λύσουν τα χέρια σε καθημερινά προβλήματα.

Τρόποι να χρησιμοποιήσεις τις μπατονέτες που δεν είχες σκεφτεί

#1 Διατήρησε τις κρέμες καθαρές

Κάθε φορά που βάζεις το δάχτυλό σου μέσα σ’ ένα βαζάκι με κρέμα, εισχωρούν μέσα στο προϊόν βακτήρια. Μπορείς, όμως, να χρησιμοποιείς μια μπατονέτα για να παίρνεις την ποσότητα που χρειάζεσαι και να διατηρείς την κρέμα καθαρή.

#2 Διατήρησε καθαρές τις ηλεκτρονικές συσκευές

Γωνίες, τρύπες και πληκτρολόγια από συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ και λάπτοπ, είναι δύσκολο να καθαριστούν. Όμως, με μια μπατονέτα και λίγο απολυμαντικό όλα γίνονται πιο εύκολα!

#3 Διατήρησε καθαρό το πιστολάκι μαλλιών

Η βρωμιά στο πίσω μέρος απ’ το πιστολάκι μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση της συσκευής. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να καθαρίζεις το φίλτρο. Για να φτάσεις στις πιο δύσκολες περιοχές, χρησιμοποίησε απλά μια μπατονέτα!

#4 Βάψε τη γωνία του τοίχου που χάλασε

Δεν χρειάζεται να έχεις πάντα πινέλο ή ρολό για να κάνεις μικρές επιδιορθώσεις στη βαφή του τοίχου. Εάν σου έχουν χαλάσει μικρά σημεία, ειδικά σε γωνίες, μπορείς πολύ εύκολα να τα φτιάξεις βουτώντας μια μπατονέτα στη βαφή!

#5 Φτιάξε το φερμουάρ που κόλλησε

Βουτήξτε μια μπατονέτα σε μια μικρή ποσότητα lip balm, βαζελίνης ή λαδιού και στη συνέχεια άπλωσέ το γύρω από ένα κολλημένο φερμουάρ. Η λιπαρή ουσία λιπαίνει το φερμουάρ και το βοηθά να ανοίξει!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News