Το δικό τους μήνυμα έστειλαν η Rita Wilson και ο Tom Hanks για την Ελλάδα με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το έχουν κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν και δε διστάζουν να το κάνουν και πάλι, ξανά και ξανά. Tom Hanks και Rita Wilson εκθειάζουν την Ελλάδα με τα καλύτερα λόγια και στέλνουν ένα υπέροχο μήνυμα μέσα από ένα βίντεο για τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση του 1821. Για ακόμα μια φορά το ζευγάρι αποθεώνει τη χώρα μας και εκφράζει την αγάπη του για την Ελλάδα. Τα λόγια τους είναι συγκινητικά!

«Ελάτε στην Ελλάδα! Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος» λέει χαρακτηριστικά ο διάσημος ηθοποιός, ενώ παινεύεται ότι έχει ελληνική ιθαγένεια κι επεκτείνει το κάλεσμα στο παγκόσμιο κοινό να επισκεφθεί την Ελλάδα ασχέτως τον εορτασμών. Από τη δική της πλευρά, η Ελληνοαμερικανίδα σύζυγός του μιλάει με τα καλύτερα λόγια, όντας περήφανη για την ελληνική της καταγωγή.

«Ελλάδα, ο τόπος της ομορφιάς, της Δημοκρατίας, των φιλοσόφων, των υπέροχων ανθρώπων» τονίζει ο Tom Hanks για την Ελλάδα, ενώ στο τέλος του βίντεο η Rita Wilson παραπέμπει στο site του greece2021.gr.

Το βίντεο γίνεται viral για δεύτερη φορά και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, διανύοντας πλέον την εβδομάδα της 25ης Μαρτίου, ημέρα εορτασμού της εθνικής επετείου του 1821 και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Tom Hanks- Rita Wilson ποζάρουν με τα ελληνικά διαβατήρια στο χέρι μαζί με το ζεύγος Μητσοτάκη

Δες το μήνυμα της Rita Wilson και του Tom Hanks για την Ελλάδα και τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση:

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για τη χώρα μας, ανεβάζοντας αρκετά βίντεο κατά καιρούς, στέλνοντας μηνύματα υποστήριξης για την Ελλάδα, ενώ περνά πολύ χρόνο στη χώρα μας, έχοντας σπίτι στην Αντίπαρο και απολαμβάνοντας εκεί πολλές, καλοκαιρινές στιγμές.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News