Μπορεί όταν σκέφτεσαι την floral διακόσμηση να πηγαίνει ο νους σου αυτόματα στις ταπετσαρίες και στα σεμεδάκια που είχε η γιαγιά σου στο σπίτι της, αλλά το ξέρεις πολύ καλά ότι μερικές τάσεις είναι διαχρονικές και καθώς εξελίσσονται γίνονται πολύ σύγχρονες.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και όσον αφορά το floral στη μόδα. Όταν επανήλθε, πολλές ήμασταν διστακτικές και φοβόμασταν ότι θα μοιάζουμε με τη θεία μας στα νιάτα της, αλλά πλέον όλες έχουμε ένα floral φόρεμα στην ντουλάπα μας!

Η Άνοιξη είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να πειραματιστείς με το λουλουδάτο στοιχείο στο σπίτι σου! Τα λουλούδια έτσι κι αλλιώς μας θυμίζουν την πιο πολύχρωμη εποχή του χρόνου και δίνουν έναν φρέσκο αέρα στον χώρο μας.

Δεν είναι ανάγκη να ντύσεις έναν ολόκληρο τοίχο με λουλούδια, ώστε να εντάξεις το floral στοιχείο στη διακόσμηση του χώρου σου, μπορείς να βάλεις μικρές floral πινελιές σε κομβικά σημεία του σπιτιού σου!

Ένα μαξιλάρι, μια κουρτίνα, ένα χαλάκι, ένα φωτιστικό… Υπάρχουν πολλές ιδέες και γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τις παρακάτω εικόνες για να σου δώσουμε έμπνευση!

Ιδέες για να φέρεις την Άνοιξη στο σπίτι σου!

Τόλμησε τη floral διακόσμηση στο σπίτι σου με αυτές τις ιδέες!

Ένας floral πίνακας

Ένα ιδιαίτερο φωτιστικό

Floral σεντόνια!

Βαζάκια και διακοσμητικά

Μια ταπετσαρία που σε εκφράζει

Μαξιλάρια κι άλλες λεπτομέρειες στο σαλόνι

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News