Όταν όλα γύρω σου αισθάνεσαι ότι σε κάνουν να μην πιστεύεις στον άνθρωπο, έρχονται κάποια μικρά καθημερινά πράγματα που σε κάνουν να αναθεωρείς και το συναίσθημα είναι υπέροχο! Στο Δουβλίνο, μπαμπάδες πήγαν μαζί με τα παιδιά τους στο Pride, σε μια έκφραση απόλυτης αγάπης και αποδοχής προς τις επιλογές τους.

Το συγκεκριμένο video είναι του 2018, αλλά κάνει ξανά τον γύρο του κόσμου τον Μήνα της Υπερηφάνειας, αφού αποτυπώνει με τον πιο απλό και άμεσο τρόπο το πώς ένας γονιός μπορεί να δείξει ότι είναι παρών, αποδεχόμενος και σεβόμενος τις επιλογές του παιδιού του.

Οι πατεράδες του video έκαναν έκπληξη στα παιδιά τους, συνοδεύοντάς τα στην παρέλαση, και δίνοντας τη δική τους μάχη κατά της ομοφοβίας.

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας: 70 χώρες θεωρούν ακόμα παράνομη την ομοφυλοφιλία

Μια απ’ τις ιστορίες του video είναι εκείνη του Michael και του πατέρα του, του Des. Ο Des λέει στην κάμερα ότι το παιδί του πριν από 8 μήνες ανακοίνωσε στην οικογένεια ότι είναι τρανς και πριν από 2 μήνες τους είπε ότι αλλάζει το όνομά του σε Michael. Έτσι, τους είπε ότι από τώρα και στο εξής θα προσδιοριζόταν ως αυτός.

«Πάντα σου έλεγα ότι ήμουν περήφανος για σένα και πάντα σου έλεγα ότι θα σε υποστηρίζω. Ας πάμε στο Pride μαζί», ακούμε να του λέει ο πατέρας του, και δεν μπορούμε παρά να χαμογελάσουμε πλατιά, αφού αυτές οι εκφράσεις αγάπης είναι πιο απλές, γλυκές και ανθρώπινες εκφράσεις αγάπης που θα θέλαμε να βλέπουμε πιο συχνά στην καθημερινότητά μας.

Δες αυτούς τους μπαμπάδες να πηγαίνουν με τα παιδιά τους στο Pride:

6 σπουδαία μαθήματα που μπορούμε να πάρουμε απ’ τις LGBTQ+ σχέσεις

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News