Ενώ όλοι ανυπομονούμε να επιστρέψουν οι μέρες όπου το MasterChef θα μας κρατά συντροφιά, έσκασε το νέο trailer και τώρα η αγωνία μας έχεις φτάσει στα ύψη! Μετράμε αντίστροφα, λοιπόν, για τη στιγμή που οι κριτές θα επιστρέψουν στην οθόνη μας και για έκτη σεζόν θα αναζητήσουν τον καλύτερο Έλληνα MasterChef.

Το trailer που κυκλοφόρησε είναι σκέτη απόλαυση και η αλήθεια είναι πως το Star μας έδωσε μία καλή γεύση σχετικά με το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο reality μαγειρικής.

Αχ πόσο μας έλειψε! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε την πρώτη φωτογραφία απ’ τα γυρίσματα MasterChef 6

Το trailer του MasterChef είναι εδώ! Οι υπέροχοι κριτές σε ρόλους που δεν είχες φανταστεί

Ένα trailer με τους τρεις κριτές σε ανατρεπτικούς ρόλους, πριν τελικά… «επιστρέψουν» στο πόστο τους, καθώς ενώ πάλεψαν να αλλάξουν σελίδα στη ζωή τους, «το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι σε ρόλο πυγμάχου, ο Πάνος Ιωαννίδης σε ρόλο χορευτή μπαλέτου και ο Σωτήρης Κοντιζάς σε ρόλο λαϊκού τραγουδιστή στα μπουζούκια, με την εικόνα να «μιλάει» από μόνη της.

«MasterChef 2022: Έρχεται στο Star Channel! Πάλεψαν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους, όμως μάταια. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον», αναφέρεται στην ανάρτηση του Star στο Instagram.

Δες εδώ το trailer του MasterChef:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News