Μόλις κυκλοφόρησε το teaser της Πόπης Τσαπανίδου στο Open από τη συχνότητα του οποίου θα καλωσορίζει και θα ενημερώνει καθημερινά τους τηλεθεατές από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 18:50 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.

Η Πόπη μας -όπως ήδη έχει γίνει γνωστό- γίνεται μέλος της οικογένειας του OPEN και αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Με την ημέρα της πρεμιέρας να πλησιάζει, καθώς είναι προγραμματισμένη η έναρξη για τη Δευτέρα 30/08 στις 18:50, ήταν αναμενόμενο να κυκλοφορήσει και το teaser της Πόπης Τσαπανίδου στο Open.

Η ανακοίνωση του Open για τη Πόπη Τσαπανίδου:

Θυμίζουμε πως η ανακοίνωση του καναλιού, η οποία κυκλοφόρησε λίγες ημέρες νωρίτερα, ανέφερε για τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια:

«Το OPEN καλωσορίζει στην τηλεοπτική του οικογένεια την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.

Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της στη δημοσιογραφία και τις τηλεοπτικές παραγωγές αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του Ανοικτού Καναλιού.

Το teaser της Πόπης Τσαπανίδου στο Open
Στιγμιότυπο από το teaser της Πόπης Τσαπανίδου στο Open.

Από το μάχιμο ελεύθερο ρεπορτάζ, τις έρευνες και τις ανταποκρίσεις στα πολεμικά μέτωπα, έως τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, η Πόπη Τσαπανίδου έχει δώσει πάντα στίγμα εγκυρότητας, ήθους, ποιότητας και ανθρωπιάς».

Το γύρισμα για το teaser της Πόπης Τσαπανίδου στο Open όπως και για το trailer, έγινε μέσα σ’ ένα πολύ ευχάριστο και πρόσχαρο κλίμα με όλους τους οιωνούς να δείχνουν ότι θα είναι μία πολύ ευχάριστη και γεμάτη ενημέρωση χρονιά τόσο για την ίδια όσο και τους συνεργάτες της.

Δείτε το teaser στο Video που ακολουθεί:

Από τη Δευτέρα, λοιπόν, δίνουμε όλοι ραντεβού τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και καθημερινά στις 18:50 για να ζήσουμε τις πιο #OpenStigmesMas

Και για να μη ξεχνιόμαστε, ραντεβού με τη Πόπη μας δίνουμε καθημερινά και στον Μουσικό 7:00-10:00 για όμορφη παρέα, μαγικές μουσικές και φυσικά μεγάλη διάθεση για επικοινωνία!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News