Το πρώτο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών το 2022 αναμένεται να είναι συγκλονιστικό! Το τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 μας άφησε με κομμένη την ανάσα.

Θυμίζουμε ότι οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στις οθόνες μας το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου 2022.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης θέλει να μάθει τα πάντα για την παράνομη σχέση που διατηρούσε η σύζυγός του, Ζωή με τον Κωνσταντή. Γι’ αυτό το λόγο, μαζί με την Ζωή βρίσκονται στο νυχτερινό μαγαζί των αδερφών Σεβαστού. Ο Ακύλας βρίσκεται απέναντι από τον Κωνσταντή και τον ρωτάει τα πάντα. Η συζήτηση τους γίνεται σε έντονο ύφος γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από την Δρόσω η οποία καταλαβαίνει τι συμβαίνει. ζητά από τον Κωνσταντή να ματαιώσουν το γάμο τους. Ο Κωνσταντής γι’ άλλη μια φορά διαλύεται. Η Δρόσω θα γνωρίσει έναν σκηνοθέτη ο οποίος θα της θυμίσει για άλλη μια φορά πόσο αγαπάει το θέατρο. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και ο Κωνσταντής θα τρελαθεί από τη ζήλια του.

Η Ασημίνα συνειδητοποιεί πως στο πλευρό του Πέτρου δεν έχει μέλλον αφού μονίμως ο αγαπημένος της βρίσκεται σε κίνδυνο και ειδικά μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Ντούνια γίνεται στόχος -ξανά- των Αρχών. Η Ασημίνα σκέφτεται πως ίσως θα έπρεπε να είχε δώσει άλλη μια ευκαιρία στην σχέση της με τον Νικηφόρο και αποφασίζει να του μιλήσει. Λογαριάζει όμως χωρίς τη Ρένα…

Το τρέιλερ για το πρώτο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών το 2022

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News