Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής του άλματος επί κοντώ, προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη για τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της σεζόν. Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Εμμανουήλ Καραλή, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά θέματα και ότι σταματάει την σεζόν για να μπορέσει να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία και να ξαναβρεί το χαμένο του κίνητρο.

Χίλια μπράβο, μας έκανες υπερήφανους

Τι αναφέρει το μήνυμα του “Μανόλο”;

“Μετά από έναν τραυματισμό που είχα κατά τη διάρκεια της σεζόν του κλειστού στίβου, ακολούθησε μια σειρά περιστατικών τα οποία κατάφεραν να μειώσουν πλήρως το ηθικό μου. Για πρώτη φορά φέτος έπαθα κρίση πανικού που με έκανε να βυθίσω στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να αντιστρέψω αυτή την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και δυστυχώς ο “κακός” Μανόλο κυριάρχησε και ανέλαβε.” ανέφερε σε ανάρτηση του στο Twitter, για να συνεχίσει λέγοντας ότι πίεσε τον εαυτό του για να τελειώσει τη σεζόν, φέρνοντας ωστόσο αντίθετα αποτελέσματα.

Αναγκάστηκα να συνεχίσω τη σεζόν και να προσπαθώ να είμαι θετικός και να απολαμβάνω κάθε αγώνα όπως κάνω αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και ακινητοποιημένος. Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ.

Κλείνοντας, η ανάρτηση του Εμμανουήλ Καραλή επισημαίνει ότι πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα και να ασχοληθεί με την ψυχική του υγεία για να ξαναβρεί το χαμόγελό του: “Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω και να κάνω ένα διάλειμμα για να πάρω πίσω το χαμόγελό μου”

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News