Το Survivor γίνεται ατομικό κι αλλάζουν όλα! Απ’ τα αγωνίσματα και τα δώρα, μέχρι το πώς θα γίνονται τα ματσαρίσματα!

Το ριάλιτι επιβίωσης μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία, έτσι σε λίγο καιρό θα γίνει αυτό που όλοι περιμένουμε: Το να γίνει ατομικός πλέον διαγωνισμός και όχι ομαδικός. Οι ομάδες θα διαλυθούν και κάθε παίκτης θα αγωνίζεται πλέον μόνο για τον εαυτό του.

Το Survivor γίνεται ατομικό- Τι αλλάζει;

΄Οπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στο ρεπορτάζ της στην εκπομπή «Ευτυχείτε», το Survivor γίνεται ατομικό σε 2-3 εβδομάδες. Πιο συγκεκριμένα, αυτό θα συμβεί όταν οι παίκτες του παιχνιδιού θα είναι πλέον 8, ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η διάλυση των ομάδων θα γίνει στους 10.

Survivor γίνεται ατομικό
Instagram/ survivorgreece

Πλέον, τα ματσαρίσματα θα γίνονται με άλλο τρόπο και συγκεκριμένα με κλήρωση, ενώ ο κάθε παίκτης θα έχει 4 ζωές για να αγωνιστεί στον στίβο μάχης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν θα υπάρχει επίσης δυνατότητα να επιλέξει ο κάθε παίκτης τον αντίπαλό του, καθώς αυτό θα γίνεται μέσω κλήρωσης.

Μάλιστα, αλλάζει και η “αξία” των επάθλων, αφού ο νικητής κάθε ατομικού παιχνιδιού θα έχει πολύ δυνατά έπαθλα.

Θα γίνεται κλήρωση και θα δίνονται τέσσερις ζωές στον κάθε παίκτη να διαγωνιστεί στον στίβο μάχης. Θα παίζουν δύο-δύο. Ο νικητής κάθε ατομικού παιχνιδιού θα κερδίζει πάρα πολύ μεγάλα έπαθλα. Πέρα από τα αυτοκίνητα… Ο καθένας θα προσπαθήσει να σώσει το τομάρι του

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News