Το reunion των Friends είναι γεγονός και οι fan της πολυαγαπημένης σειράς το περιμένουν με ενθουσιασμό. Οι πρώτες αναρτήσεις του reunion των Friends έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να δίνουν μία γεύση από τα γυρίσματα και μία ακόμα πιο γερή δόση ανυπομονησίας.

Οι πρώτες αναρτήσεις του reunion των Friends

Το καστ έχει πλέον ολοκληρώσει τη μαγνητοσκόπηση της επερχόμενης εκπομπής η οποία θα παρουσιάσει τη γνωστή παρέα να θυμάται την πολύ επιτυχημένη κωμική σειρά. Οι fan της σειράς έχουν ήδη πάρει μία γεύση και την έχουν μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιραζόμενοι την αγωνία και τον ενθουσιασμό τους με όλο τον κόσμο. Ο επίσημος λογαριασμός στο Instagram για τη σειρά έχει μοιραστεί μια εικόνα από τα παρασκήνια, ανάμεσα σε διάφορες εικόνες από τα γυρίσματα που κυκλοφορούν στα κοινωνικά μέσα.

Μετά από διάφορες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έχουν κοινοποιηθεί στο διαδίκτυο, αποκαλύφθηκε ότι το καστ θα συγκεντρωθεί μπροστά από το εμβληματικό σιντριβάνι από τους τίτλους έναρξης της γνωστής σειράς.

Ο σκηνοθέτη Greg Grande δημοσίευσε επίσης αρκετές εικόνες, μία εκ των οποίων ήταν ο καναπές στο Central Perk μπροστά από το σιντριβάνι.

Ο David Schwimmer, ο οποίος έπαιξε τον Ross Geller, αποκάλυψε πρόσφατα ότι μεγάλο μέρος της εκπομπής γυρίστηκε σε εξωτερικούς χώρους λόγω των περιορισμών του Covid.

Άλλες φωτογραφίες του Greg αποκάλυψαν ότι τα σετ των διαμερισμάτων έχουν ξαναχτιστεί για την επανένωση. Ενώ έκτοτε έχει διαγράψει τα στιγμιότυπα από τη σελίδα του στο Instagram, οι fan τα μοιράζονται στο διαδίκτυο.

Ο Matthew Perry, ο οποίος έπαιξε τον Chandler Bing, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία που έχει πλέον διαγραφεί από το Instagram, δείχνοντας ότι κάθισε στην καρέκλα του μακιγιάζ που ετοιμάζεται για μαγνητοσκόπηση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :