Το πρώτο gay ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται να ζήσει τον έρωτά του στο Διαφάνι, σε μια εποχή όπου η κοινωνία είναι πολύ συντηρητική. Ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη σειρά και θα ενσαρκώσουν τους άνδρες που ερωτεύονται;

Ο 3ος κύκλος των Άγριων Μελισσών ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου κι όλοι οι fans της σειράς περιμένουν πώς και πώς την πρεμιέρα.

Στα νέα επεισόδια θα δούμε νέους ρόλους και χαρακτήρες, οι οποίοι θα ταράξουν και θα επηρεάσουν τη ζωή των βασικών ηρώων.

Στον νέο κύκλο, η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα χωρίσουν, όμως, εκείνη θα ερωτευτεί ξανά. Θα μπει σε μια θεατρική ομάδα, όπου θα είναι και ο γιος του Ακύλα Μεγαρίτη. Ο ίδιος θα την φλερτάρει, όμως, είναι ομοφυλόφιλος και κρύβει την ταυτότητά του, αν και κάποια στιγμή θα μαθευτεί στο χωριό, καθώς θα υπάρξει και το πρώτο gay ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες.

Τον γιο του Ακύλα θα παίξει ο ηθοποιός Δημήτρης Τσίκλης. Ο ίδιος έχει δηλώσει για τον ρόλο του: “Στη σειρά θα είμαι ο Λευτέρης Μεγαρίτης, μια νέα είσοδος στο Διαφάνι. Νομίζω ότι θα τον αγαπήσετε πολύ. Έχει πολύ ωραία στοιχεία αυτός ο χαρακτήρας. Είναι ευαίσθητος, καλλιεργημένος και ένα πολύ ευγενικό παιδί. Έχουμε τα πρώτα επεισόδια στα χέρια μας. Για την ώρα είμαστε ένα παιδί το οποίο έρχεται στο χωριό χωρίς να το θέλει”.

Ο Λευτέρης Μεγαρίτης αναμένεται να ζήσει έναν έρωτα με τον Θανασάκη, ο οποίος είναι ο μικρότερος γιος του κοινοτάρχη του Διαφανίου, του Τόλλια. Τον ρόλο του Θανασάκη θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Βασίλης Μπούτσικος. Το ζευγάρι θα έρθει αντιμέτωπο με την συντηρητική κοινωνία του Διαφανίου, αλλά και με τον Ακύλα Μεγαρίτη, ένα σκληρό και αυταρχικό άνθρωπο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News