Η Παυλίνα Βουλγαράκη έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στη Vogue, άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπήρξε σε διάφορες κακοποιητικές σχέσεις. Μάλιστα, σε ένα σημείο της συνέντευξής της, η νεαρή μουσικός τόνισε ότι σε μια από αυτές κακοποιήθηκε σωματικά, γεγονός που την ταρακούνησε και την έκανε να αλλάξει τρόπο σκέψης.

«Όσο πιο πολύ μπαίνεις στο σκοτάδι, τόσο πιο πολύ γίνεσαι ένα με αυτό και χάνεις το μέτρο». Με αυτή την φράση ξεκινά τη συνέντευξή της η Παυλίνα Βουλγαράκη και συγκλονίζει.

Παυλίνα Βουλγαράκη – Κακοποίηση: Οι σχέσεις και το δύσκολο παρελθόν

Στη συνέχεια της συνέντευξής της, συνεχίζει να περιγράφει όλα όσα πέρασε στο παρελθόν λέγοντας: «Στα πρώτα χρόνια οι σχέσεις μου ήταν κακοποιητικές και αυτό κλιμακωνόταν. Άρχισε με ψυχική κακοποίηση και έφτασε στη σωματική που αυτό είναι το χειρότερο. Εκεί άρχισα να μαθαίνω τι δεν είναι αγάπη…. Η σωματική βία σίγουρα δεν είναι αγάπη. Ευτυχώς έφυγα γρήγορα. Συνέβη 2-3 φορές μέσα σε ένα δίμηνο και μου έγινε σαφές ότι έπρεπε να φύγω», εξομολογήθηκε.

Μήπως είσαι σε μια κακοποιητική σχέση και δεν το καταλαβαίνεις; Μια ιστοριούλα σαν παραμύθι μπορεί να σου θυμίσει τη ζωή σου

«Το πιο ακραίο πράγμα που μου έχει συμβεί στον έρωτα είναι η σωματική κακοποίηση και δεν κατάλαβα καν πώς έγινε. Ερωτεύτηκα πολύ και δεν το πρόλαβα», αποκάλυψε η Παυλίνα Βουλγαράκη, τονίζοντας πως δεν κατηγορεί τον έρωτα για όσα βίωσε στο παρελθόν.

«Δεν κατηγορώ τον έρωτα γι’ αυτό. Δεν τον έχω “νομιμοποιήσει” ως υπαίτιο αλλά είμαι πολύ προσεκτική από τότε. Γιατί, αυτό που λένε ισχύει: αν μια γυναίκα έλξει μια φορά κακοποιητικό σύντροφο – με την έννοια της αλληλεπίδρασης που έχει και η ίδια σε αυτό – είναι εύκολο να συνεχίσει να το κάνει στο διηνεκές».

Κακοποίηση γυναικών: Πες το “αρκετά” πριν να είναι αργά και φύγε!

«Το να ζηλεύει κάποιος πολύ, να ενοχλείται όταν γελάς με κάποιον άλλον, να ταράζεται αν μιλάς μαζί του και μετά να σου κάνει μούτρα και ψυχολογικό πόλεμο, να σε βάζει να τον πείσεις ότι μόνο μ’ εκείνον είσαι καλά. Αυτό δεν είναι αγάπη. Η σωματική βία δεν είναι με κανέναν τρόπο αγάπη. Δεν χρειάζεται καν να το συζητάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News