Ο δημιουργός του «Squid Game» Hwang Dong-hyuk αποκάλυψε και επιβεβαίωσε όλες τις φήμες που τον θέλουν να δημιουργεί τη δεύτερη σεζόν της πιο επιτυχημένης σειράς του Netflix! Πες μου πόσο χαίρεσαι και πόσο πολύ ανυπομονείς να τη δεις!

Η αντίδραση των ανθρώπων βλέποντας τη σειρά και η μεγάλη φήμη που κέρδισε δεν του άφησε «καμία επιλογή» από το να κάνει άλλη μία σεζόν, δήλωσε ο Hwang στο κόκκινο χαλί σε μια εκδήλωση για το «Squid Game» στο NeueHouse στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα, 8/11.

Squid Game: Εσύ τι θα έκανες αν η ζωή σου κρεμόταν από μια κλωστή;

Οι αποκαλύψεις για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game και η απάντηση του Netflix:

«Υπήρξε τόση ζήτηση, αγάπη και προσοχή για τη δεύτερη σεζόν, οπότε νιώθω ότι δεν έχω άλλη επιλογή από το να την κάνω», είπε. «Έχω μια πρόχειρη ιδέα, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να μπούμε και να αποκαλύψουμε συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Αλλά μπορώ να σας υποσχεθώ αυτό: Ο Gi-hun θα επιστρέψει και θα κάνει κάτι για όλους εσάς!»

Ένας εκπρόσωπος του Netflix αποκάλυψε στο CNN ότι η εταιρεία βρισκόταν σε συζητήσεις για μια δεύτερη σεζόν, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

5 πράγματα που πάμε στοίχημα πως δεν ήξερες για το Squid Game

Το «Squid Game» είναι ένα φανταστικό δράμα από τη Νότια Κορέα στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι που έχουν απεγνωσμένα ανάγκη από χρήματα παίζουν θανατηφόρα παιδικά παιχνίδια για να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα. Μάλιστα, στις 12 Οκτωβρίου, το Netflix δήλωσε, αποκλειστικά, στο CNN ότι ήταν η «καλύτερη σειρά που κυκλοφόρησε ποτέ».

Squid Game: Εσύ σε ποιο challenge θα έφτανες; Κάνε το quiz και μάθε αν θα επιβίωνες

Στις αρχές του Οκτωβρίου, ο Hwang ανέφερε στο CNN τις σκέψεις του για μια δεύτερη σειρά. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το να γράψω, να κάνω παραγωγή και να σκηνοθετήσω μόνο μια σειρά ήταν πραγματικά ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα. Όταν σκέφτομαι να κάνω το ίδιο για τη δεύτερη σεζόν, προσωπικά ανησυχώ κάπως», είπε. «Δεν υπάρχει τίποτα επιβεβαιωμένο αυτή τη στιγμή, αλλά τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι που πραγματικά το σκέφτομαι».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News