Το Netflix αποφάσισε να αναβάλει προσωρινά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Harry και της συζύγου του Meghan. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντιδράσεις που προκάλεσε η επερχόμενη σεζόν του The Crown είχε ως αποτέλεσμα η σειρά για την ζωή του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex να «παγώσει» για κάποιο χρονικό διάστημα.

Έτσι, αν και αναμέναμε η σειρά να είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα αυτόν τον Δεκέμβρη, εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων θα χρειαστεί να περιμένουμε κι άλλο. Το Netflix ανακοίνωσε ότι το ντοκιμαντέρ δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2023, χωρίς να διευκρινίζει, ωστόσο, συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Τα γεγονότα που οδήγησαν στην αναβολή του ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan

Το Netflix σχεδίαζε αρχικά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν για τον Δεκέμβριο, αλλά αποφάσισε να αναβάλει την σειρά για τον επόμενο χρόνο, αφού τα στελέχη της πλατφόρμας αισθάνθηκαν «ταραγμένα» μετά από την αντίδραση στις φήμες για το The Crown.

Τα στελέχη θεώρησαν ότι δεν θα ήταν συνετό να κυκλοφορήσουν δύο αμφιλεγόμενα έργα που αφορούν τη βρετανική βασιλική οικογένεια τόσο κοντά, την ίδια στιγμή μάλιστα που το βρετανικό έθνος ακόμα θρηνεί για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

The Crown VS Βασιλική Οικογένεια: Ο δημιουργός του απαντάει σ’ όσους ενοχλήθηκαν απ’ το πώς παρουσιάζεται ο Κάρολος στη σειρά

Το The Crown επικρίθηκε έντονα και από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας John Major, ο οποίος εξοργίστηκε από την φημολογούμενη πλοκή της 5ης σεζόν της σειράς, που θέλει τον Βασιλιά Κάρολο να προσπαθεί να ρίξει την μητέρα του από τον θρόνο.

Σε απάντηση προς τις έντονες αντιδράσεις ένας εκπρόσωπος του Netflix είπε στη Mail ότι: «Η 5η σεζόν είναι μια φανταστική δραματοποίηση, που φαντάζεται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί πίσω από κλειστές πόρτες κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής δεκαετίας για τη βασιλική οικογένεια – μια δεκαετία που έχει ήδη εξεταστεί και τεκμηριωθεί καλά από δημοσιογράφους, βιογράφους και ιστορικούς.»

Όσον αφορά, ωστόσο, το ντοκιμαντέρ για την ζωή των Sussex το Netflix προχώρησε την Δευτέρα σε μια ανακοίνωση που αφήνει πολλά ερωτηματικά.

«Δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ κανένα ντοκιμαντέρ από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex», αναφέρει το Netflix.

Επομένως, θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλο λίγο για μπούμε στα άδυτα της ζωής των έκπτωτων της βασιλικής οικογένειας, Harry και Meghan.

Πρίγκιπας Harry: Η αποκάλυψη για την ψυχική του υγεία και η υπενθύμιση που σε ενδιαφέρει κι εσένα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News