Η «ντίβα της καρδιάς μας» επέστρεψε με νέο music video, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα κατά των διακρίσεων. Πρωταγωνιστές του νέου video clip της Καίτης Γαρμπή είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, εξωτερικής εμφάνισης και εθνικότητας, καθώς επίσης και μέλη της LGBTQ+ κοινότητας. Ανάμεσά τους είναι ο Άνταμ που είδαμε στο GNTM να εντυπωσιάζει τους κριτές.

Ο Άνταμ είχε ενθουσιάσει όλη την κριτική επιτροπή, τόσο στην οντισιόν του όσο και στο ID catwalk, με αποτέλεσμα οι κριτές να του πουν ότι δεν μπορούν να τον δεχτούν στον διαγωνισμό, καθώς είναι έτοιμο μοντέλο και δεν μπορούν να του προσφέρουν κάτι.

Ο ίδιος φυσικά συνεχίζει την πορεία του στο μόντελινγκ ακόμα πιο δυναμικά, ενώ πρωταγωνιστεί μαζί με άλλους υπέροχους ανθρώπους στο νέο video clip της Καίτης Γαρμπή για τη νέα της επιτυχία με την υπογραφή του Φοίβου «Σ Όποιον Αρέσω».

Δες τον κούκλο Ηρακλή του GNTM όταν έπαιζε σε video clips της Φουρέιρα & των Alcatrash

Mέσα απ’ το video στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σεβασμού στη μοναδικότητα του καθενός μας: Όλοι διαφορετικοί – όλοι ίσοι!

Στο music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκάβαλου και art direction Απόστολου Μητρόπουλου, η Καίτη Γαρμπή παίρνει δημόσια θέση απέναντι στα κάθε είδους στερεότυπα, αντιλήψεις και διακρίσεις, που κατηγοριοποιούν τους ανθρώπους με βάση το φύλο, την εξωτερική εμφάνιση, την καταγωγή και τις σεξουαλικές προτιμήσεις.

Το «Σ’ Όποιον Αρέσω», καλεί τον καθένα μας να αγαπά τον εαυτό του όπως είναι και να εκφράζεται δημόσια αδιαφορώντας για τις στερεοτυπικές κριτικές και ταυτόχρονα καλεί την κοινωνία μας να εξαλείψει τις πάσης φύσεως διακρίσεις.

Δες το νέο video clip της Καίτης Γαρμπή:

Στο video clip βλέπουμε τους:

Σπύρο Νικολαΐδη 
Συλβάνα Τέλη
Lucie Ries 
Jessica Anosike 
Πηνελόπη Ηλιοπούλου
Κωνσταντίνο Παλαιολόγο 
Αλίκη Βασιλάκη 
Oliver Doherty
Adam Khalil 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News