Κάθε επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ είναι μοναδική, αφού μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, που περιλαμβάνει περιήγηση ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα, έμπνευση για το πώς να διαμορφώσεις τον χώρο σου, καθώς επίσης και απολαυστικό φαγητό! Φαντάζεσαι τώρα να υπήρχε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ κοντά στο σπίτι σου, για να μπορείς να κάνεις τις αγορές σου καθημερινά, εύκολα και γρήγορα; Περνάμε απ’ τη φαντασία στην πραγματικότητα, γιατί το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ στον Πειραιά έχει ανοίξει ήδη τις πόρτες του και σε περιμένει!

Νέο κατάστημα ΙΚΕΑ στον Πειραιά: Μια νέα αγοραστική εμπειρία κοντά σου

Ένα ιστορικό, νεοκλασικό κτίριο, το «Μέγαρο Πολίτου», ακριβώς δίπλα στην αγορά του Πειραιά (επί της οδού Δημ. Γούναρη) στεγάζει το πρώτο κατάστημα ΙΚΕΑ «νέας γενιάς».

3 όροφοι, συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ., φιλοξενούν πάνω από 1.000 προϊόντα που ανανεώνονται συνεχώς, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να παραγγείλουν όλα τα προϊόντα για να τα παραλάβουν είτε στον χώρο τους είτε στο κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός ή το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.  

Τι θα βρεις στο κατάστημα ΙΚΕΑ στον Πειραιά;

Η σύντομη απάντηση είναι… τα πάντα! Από Είδη Οικιακού Εξοπλισμού και Αξεσουάρ, έναν Εκθεσιακό Χώρο με έτοιμες ιδέες μέχρι λύσεις για το σπίτι, Εστιατόριο, Γωνιά με Σουηδικές Γεύσεις και Take- Away Café. 

ΙΚΕΑ

Στα highlights του νέου καταστήματος είναι το Κέντρο Σχεδιασμού, που θα βρεις στο δεύτερο όροφο. Οι Ειδικοί Εσωτερικής Διακόσμησης και Σχεδιασμού της ΙΚΕΑ  βρίσκονται  καθημερινά εκεί για να σχεδιάσουν μαζί σου την κουζίνα των ονείρων σου ή την ντουλάπα που χρειάζεσαι για το υπνοδωμάτιό σου.

Μετά την περιήγησή σου στο κατάστημα, απαιτείται μια στάση στο Εστιατόριο ΙΚΕΑ, όπου θα μπορέσεις, από 21 Ιουλίου, να απολαύσεις τα διάσημα κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ, καθώς επίσης κι άλλες γευστικές εμπειρίες με σαλάτες, γλυκά, σνακ ροφήματα, έχοντας μπροστά σου θέα το λιμάνι του Πειραιά.

Εάν είσαι κάτοικος Πειραιά και των γύρω περιοχών το σίγουρο είναι ότι στο νέο κατάστημα ΙΚΕΑ θα βρεις τον παράδεισό σου, δίπλα στο σπίτι σου ή την εργασία σου.

Ας κάνουμε ένα σύντομο online tour στο νέο κατάστημα ΙΚΕΑ!

Ισόγειο

Στο ισόγειο θα βρεις Είδη Οικιακού Εξοπλισμού και Αξεσουάρ (είδη μαγειρέματος, είδη σερβιρίσματος, είδη διακόσμησης, λευκά είδη για το κρεβάτι, λευκά είδη για το σπίτι, είδη μπάνιου, φωτιστικά, είδη οργάνωσης και αποθήκευσης σπιτιού), μαζί και το Take- Away Café του καταστήματος.

1ος όροφος:

Ο πρώτος όροφος είναι ο Eκθεσιακός Xώρος, που περιλαμβάνει ιδέες και λύσεις για τη διαμόρφωση του καθιστικού, του γραφείου, της κουζίνας, της τραπεζαρίας και των υπνοδωματίων για να κάνεις τις παραγγελίες σου, καθώς και επιλεγμένα μικροέπιπλα για άμεση αγορά.

ΙΚΕΑ

Όταν  παραγγείλεις τα έπιπλά σου μπορείς να ζητήσεις να τα παραλάβεις με έναν απ’ τους εξής τρόπους:

  • Στο σπίτι σου με μία μικρή επιπλέον χρέωση
  • Από το κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός ή το κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο με το δικό σου μεταφορικό μέσο

2ος όροφος:

Μετά την περιήγηση ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα, θα μπορείς να απολαύσεις μερικές στιγμές ξεκούρασης και αναζωογόνησης στο Εστιατόριο ΙΚΕΑ, τη Γωνιά με τις Σουηδικές Γεύσεις, ενώ στον ίδιο όροφο θα βρεις και το Κέντρο Σχεδιασμού κουζίνας και ντουλάπας.

Στόχος ένα πιο καθαρό περιβάλλον

Η ΙΚΕΑ, παράλληλα με την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της, δίνει τώρα περισσότερο από ποτέ ακόμα μεγαλύτερη προσοχή και έμφαση σε ενέργειες για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Γι’ αυτό και όλα τα προϊόντα του εστιατορίου θα προσφέρονται σε ανακυκλώσιμες, χάρτινες συσκευασίες, ενώ θα είναι διαθέσιμα είτε για take-away, είτε για κατανάλωση εντός του εστιατορίου.

Η ΙΚΕΑ υποστηρίζει τους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών για να εξασφαλιστεί ένας καλύτερος κόσμος. Οι στόχοι αυτοί περιλαμβάνουν στόχους για την ισότητα των φύλων, για φθηνή και καθαρή ενέργεια, για αξιοπρεπή εργασία και οικονομική ανάπτυξη, για λιγότερες ανισότητες, για υπεύθυνη κατανάλωση και παραγωγή και για κλιματική δράση.

Έτσι, λοιπόν, η ΙΚΕΑ:

  • Παρέχει βιολογικό καφέ με πιστοποίηση UTZ, που εξασφαλίζει βελτιωμένες μεθόδους γεωργίας για τους αγρότες, καλύτερες συνθήκες εργασίας, φροντίδα για τα παιδιά τους και το περιβάλλον και πλήρη ιχνηλασιμότητα από τη φυτεία στο φλιτζάνι.
  • Λαμβάνει μέτρα για τη σπατάλη των τροφίμων. Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόζει ειδικό πρόγραμμα διαχείρισης των τροφίμων για τη μέτρηση και τη μείωση της σπατάλης τους σε όλες μας τις λειτουργίες. 
  • Θα σερβίρει φυτικά κεφτεδάκια. Με στόχο να εμπνεύσει τον καταναλωτή προς μια πιο υγιεινή διατροφή, η ΙΚΕΑ θα σερβίρει φυτικά κεφτεδάκια χωρίς κανένα συμβιβασμό στη γεύση και με μόνο 4% περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
  • Θα σερβίρει σολομό με πιστοποίηση ΑSC. O σολομός που θα βρεις στο εστιατόριο των καταστημάτων ΙΚΕΑ θα προέρχεται από υπεύθυνες υδατοκαλλιέργειες που έχουν πιστοποιηθεί κατά το πρότυπο ASC (Aquaculture Stewardship Council).

Η ΙΚΕΑ είναι πιο κοντά σου από ποτέ και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς το νέο κατάστημα στον Πειραιά, για μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία που συνδυάζει την ανανέωση του χώρου σου με την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την αμεσότητα των αγορών σου σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο στις ανάγκες σου!

#IKEApiokonta
#IKEApireaus

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News