Μερικές ώρες πριν αγωνιστεί στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, το μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια δείχνει τον σαφή σκοπό του να κερδίσει γι’ ακόμα μια φορά.

Λίγο έμεινε για τη μεγάλη στιγμή του Λευτέρη Πετρούνια στο Τόκιο. Το πρωί της Δευτέρας 2/8 στις 11:00, ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, με στόχο να ανεβεί γι’ ακόμα μια φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Το μήνυμά του στο Instagram λίγο πριν τον τελικό είναι σαφές: Θέλει να κερδίσει. Κάλεσε μάλιστα όλους τους Έλληνες να τον στηρίξουν μέσα απ’ την τηλεόραση την ώρα που θα αγωνίζεται.

Ένα μεγάλο ταξίδι λοιπόν φτάνει στο τέλος του αύριο το πρωί. Είμαι ευλογημένος που έχω φτάσει ως εδώ με όλες τις δυσκολίες που είχα στο δρόμο μου , όμως αυτή είναι η ομορφιά του Πρωταθλητισμού. Γεμάτος ψυχικά γιατί έχω την καλύτερη ομάδα γύρω μου, αύριο θα προσπαθήσω να κάνω για ακόμη μια φορά ό,τι ονειρευόμουν. Να κερδίσω! Μείνετε συντονισμένοι στις 11:00

Το μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια στο Instagram:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το video της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια και οι πρώτες δηλώσεις του για την πρόκριση στον τελικό

Θυμήσου εδώ την εξαιρετική εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ντόχα, η οποία του είχε χαρίσει μάλιστα και την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News