Η Δούκισσα Νομικού έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Δούκισσα Νομικού έστειλε το δικό της μήνυμα

Η Δούκισσα Νομικού έχει συχνή επαφή με τους followers της στο Instagram καθώς είναι ιδιαίτερα ενεργή κάνοντας αναρτήσεις από την καθημερινότητά της. Εξαιτίας αυτού τα μηνύματα και τα likes φυσικά πέφτουν βροχή στις αναρτήσεις της και φυσικά δε θα μπορούσαν να ήταν όλα καλοπροαίρετα αφού υπάρχουν και εκείνα τα σχόλια που ασκούν κριτική.

Τι έκανε όταν της έκαναν αρνητική κριτική και τι μήνυμα θέλησε να στείλει μέσα απ’ τον λογαριασμό της;

Εφόσον ήρθε αντιμέτωπη με κάποια σχόλια αρνητικής κριτικής, η Δούκισσα Νομικού έκανε μία ακόμα ανάρτηση στην οποία έγραψε στη λεζάντα το δικό της μήνυμα λέγοντας χαρακτηριστικά:

Σημείωμα αγάπης προς όλους. Αν θες, μέσα από τα social media, να πεις κάτι κακό, να ειρωνευτείς, να μιλήσεις απότομα ή άσχημα σε κάποιον, απλά σταμάτα να τον ακολουθείς. Μην ξεσπάς τον θυμό σου πάνω του. Ακολούθησε όποιον συμπαθείς και γράψε σε εκείνον έναν καλό λόγο. Μετάτρεψε την κακία σε ευγένεια. Θα φτιάξεις τη μέρα του αποδέκτη της καλής σου ενέργειας. Θα φτιάξεις και τη δική σου μέρα. Η ζωή είναι ομορφότερη όταν στη ψυχή μας υπάρχει καλοσύνη

https://www.instagram.com/p/CGM8PY9nAN6/

Με αυτό το μήνυμα το μοντέλο και παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί όσον αφορά στα σχόλια που έχουν αρνητική ενέργεια και ασκούν κριτική, με ευγένεια και ειλικρίνεια. Η Δούκισσα Νομικού έστειλε το δικό της μήνυμα κι εμείς της λέμε μπράβο γι’ αυτό!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News