Ακούγαμε απ’ την Τρίτη το όνομά της και τώρα η ίδια το επιβεβαίωσε! Ο λόγος για τη Μαντώ Γαστεράτου, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το MEGA για να αναλάβει την παρουσίαση του ανανεωμένου Mega Star.

Τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν πάρα πολλά δημοσιεύματα που θέλουν την μουσική εκπομπή του Mega να επιστρέφει. Αρχικά, είχε ακουστεί το όνομα της Μαίρης Συνατσάκη για την παρουσίαση, όμως, η ίδια, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων, αρνήθηκε.

Το πρωί της Τρίτης, η Δήμητρα Καλφούτζου αποκάλυψε μέσα απ’ την εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” ότι μετά την άρνηση της Μαίρης Συνατσάκη, επικρατέστερη για την παρουσίαση είναι η Μαντώ Γαστεράτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια φαίνεται πως έχει κάνει προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι και μένουν μόνο μερικές λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία.

Το πρωί της Τετάρτης, η Μαντώ Γαστεράτου σε δηλώσεις της επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για να παρουσιάσει το Mega Star.

Εγώ την αγαπούσα αυτή την εκπομπή και την αγαπώ. Επιβεβαιώνω ότι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά. Αυτό είναι όνειρο να γυρίσω με κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ και θα πήγαινα στην δουλειά τρισευτυχισμένη και με πολύ όρεξη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :