Μόλις λίγες μέρες αφότου παρακολουθήσαμε το συγκλονιστικό φινάλε του 1ου κύκλου στο Mega, ανέβηκε το Maestro στο Netflix και φυσικά κανείς δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του που, για πρώτη φορά, μπαίνει στην πλατφόρμα μια ελληνική παραγωγή.

Όπως έχει γίνει γνωστό, αρχικά το «Maestro» είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα για την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ από τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο θα μπορούν να το παρακολουθήσουν οι συνδρομητές σε άλλες χώρες.

Maestro στο Netflix: Η προσθήκη στον τίτλο

Ο διεθνής τίτλος της σειράς είναι «Maestro in Blue», ενώ στο εξωτερικό οι τηλεθεατές θα μπορούν να την παρακολουθήσουν είτε στα ελληνικά, με υπότιτλους, είτε ντουμπλαρισμένη σε άλλες γλώσσες. 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε σχετική ανάρτηση στο Instagram, ποστάροντας ένα video όπου προβάλλονται σκηνές της σειράς ντουμπλαρισμένες στα ιταλικά, τα ισπανικά, τα τουρκικά, τα αγγλικά και τα πορτογαλικά.  

«Από σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου. Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής. Ο διεθνής τίτλος θα είναι Maestro in Blue και κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως περίπου τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο… ανυπομονώ!», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. 

Καλό ταξίδι σ’ αυτή τη διεθνή καριέρα του Maestro! Θυμίζουμε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα μετά τις γιορτές αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του 2ου κύκλου της σειράς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News