Η Ursula Corbero αφήνει για λίγο στην άκρη την υποκριτική της καριέρα και γίνεται το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Shiseido. Ο νέος ρόλος της Ursula Corbero θα είναι Global Ambassador της εταιρίας καλλυντικών που κυκλοφορεί μια νέα σειρά με ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

La Casa de Papel 5: Όσα δεν περιμέναμε να συμβούν έγιναν μέσα σε 5 εκρηκτικά επεισόδια- Το Twitter πενθεί ήδη

Ο νέος ρόλος της Ursula Corbero δεν θα είναι στην τηλεόραση

Η νέα σειρά καλλυντικών της Shiseido ονομάζεται “Power Is In You” και έχει στόχο να υπενθυμίσει στον κόσμο την δύναμη που κρύβει η ομορφιά και πώς αυτή μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Η Ursula Corbero μαζί με την Megan Rapinoe και την Hikaru Utada θα είναι η βασική τριάδα που θα έχει ως στόχο να υπενθυμίσει στις γυναίκες την δύναμη της εσωτερικής ομορφιάς. Τα τρία δυναμικά πρόσωπα με κεντρική την πρωταγωνίστρια του La Casa de Papael έχουν ήδη φωτογραφηθεί για τις ανάγκες της καμπάνιας με την Τόκιο να μαγεύει.

Η Ursula Corbero δήλωσε σχετικά με τον νέο της ρόλο και την εταιρία που εκπροσωπεί: “Η ομορφιά πηγάζει από την θετική διάθεση. Είναι μια αίσθηση ενέργειας, μια αίσθηση ζωντάνιας. Αν επιθυμείτε κάτι πολύ, πρέπει να το προσπαθήσετε. Αν κάνετε λάθος, θυμηθείτε ότι η ζωή δεν είναι τέλεια. Άλλωστε η ομορφιά δεν είναι τέλεια“.

Γεννημένη το 1989 στη Βαρκελώνη, η Ursula Corbero ήξερε πάντα ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να παίρνει μέρος σε διαφημίσεις και τηλεοπτικές σειρές της Ισπανίας. Ο ρόλος που την ανέδειξε και την έκανε παγκοσμίως γνωστή ήταν φυσικά αυτός της Τόκιο στο La Casa de Papel. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός έγινε η πρωταγωνίστρια μιας διαφημιστικής καμπάνιας αφού το 2018 ήταν το κεντρικό πρόσωπο  του οίκου Bvlgari.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News