Μία δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά τελειώνει, αλλά πώς ήταν αυτοί οι 12 μήνες; Το βίντεο του La Casa de Papel για το 2020 είναι υπέροχο και επικό και σίγουρα δεν πρέπει να το χάσεις.

Αναμφίβολα το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά, κυρίως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που αναστάτωσε ολόκληρο τον πλανήτη. Όμως, μήπως αυτοί οι 12 μήνες που ζήσαμε μοιάζουν πολύ με τη ζωή ενός ήρωα από το La Casa de Papel; Ίσως να μην σου πηγαίνει κατευθείαν το μυαλό σε αυτόν, όμως το 2020 μοιάζει πολύ με τη ζωή του Arturito, αυτού του ήρωα που τόσο πολύ μας έχει εκνευρίσει ανά στιγμές.

Η ισπανική σειρά του Netflix μας έκανε να ταυτιστούμε πιο πολύ από ποτέ μαζί του και να γελάσουμε ακόμα περισσότερο μέσα από ένα σύντομο βίντεο ενάμιση λεπτού. Ελάχιστες μέρες, λοιπόν, πριν το τέλος του έτους το La Casa de Papel δημιούργησε και δημοσίευσε στα social media και το Youtube ένα βίντεο με την σύνοψη του 2020 με πρωταγωνιστή τον Arturito, τον χαρακτήρα που έπαιξε ο Enrique Arce. Το βίντεο αυτό αντικατοπτρίζει τις καταστάσεις που βιώσαμε από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο με σκηνές από τη σειρά και το αποτέλεσμα είναι απλά επικό!

Πότε θα κυκλοφορήσει το La Casa de Papel 5; Οι λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν για τον 5ο κύκλο!

Ο περιορισμός στο σπίτι, η θέληση να βγούμε έξω, η πίεση και η κοινωνική ευαισθητοποίηση σχετικά με τα μέτρα πρόληψης της εξάπλωσης του ιού είναι μερικά από τα μηνύματα που στέλνει το Netflix σε αυτό το βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral λίγες ώρες από την κυκλοφορία του.

Στο τέλος του βίντεο και αφού έχουμε γελάσει και ταυτιστεί πολύ με τον Arturito, το La Casa de Papel εύχεται καλή χρονιά, εξαιρώντας από τις ευχές αυτόν τον ήρωα!

Το ισπανικό Netflix κοινοποίησε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα «Το 2020 είναι σαν τον Arturito: ξεκινά να είναι αδιάφορο, συνεχίζεις μισώντας το και καταλήγεις να ευχαριστείς που δεν θα το ξαναδείς».

Δες κι εσύ το βίντεο του La Casa de Papel για το 2020:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News