Είναι γεγονός! Ο Pedro Alonso, ο δικός μας αγαπημένος Berlin, ανακοίνωσε και επίσημα, γεμάτος ενθουσιασμό, ότι παρόλο που το La Casa de Papel τελειώνει, ο καινούριος κόσμος που δημιούργησε ο Alex Pina για την Atresmedia πριν από πέντε χρόνια θα επιστρέψει. Μόνο που αυτή την φορά ο πρωταγωνιστής θα είναι μόνο…ένας!

Φυσικά, ο κεντρικός χαρακτήρας σε αυτή τη νέα σειρά δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Berlin. Σε περαιτέρω νέα του Berlin, επιβεβαιώθηκε ότι o ηθοποιός του «Squid Games» Park Hae-soo θα παίξει το ρόλο του στην κορεατική εκδοχή του La Casa de Papel που είχε ανακοινωθεί.

La Casa de Papel 5: Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο «δυνατή» σεζόν της σειράς ξεκίνησε – Η επιστροφή της Tokyo είναι γεγονός!

Εσύ είσαι έτοιμη για τη νέα σειρά του Berlin; Εμείς ήδη τσιρίζουμε!

«Είναι μια αξέχαστη στιγμή γιατί είναι το τέλος ενός κύκλου και η αρχή ενός άλλου», δήλωσε ο Pedro Alonso. «Σήμερα μιλούσα με τον Jesús Colmenar και λέγαμε ότι τώρα περπατάμε στο άγνωστο, ανοιχτοί σε οτιδήποτε συμβεί και χωρίς προσδοκίες».

«Ξέρω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα δώσουν στη σειρά κάθε δυνατή ανατροπή», είπε, δείχνοντας προς την ομάδα σεναριογράφων του La Casa de Papel. «Η ευθύνη (να γυρίσουμε μια τόσο δημοφιλή σειρά) μπορεί να είναι ένα βάρος και μια φυλακή, ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε το θάρρος να χρησιμοποιήσουμε αυτή την υπέροχη ενέργεια για να ρισκάρουμε τα πάντα ξανά», πρόσθεσε.

Τα νέα για ένα spinoff με θέμα το Berlin έχουν ενθουσιάσει ήδη πολλούς, καθώς είναι μεταξύ των πιο δημοφιλών χαρακτήρων της σειράς παρόλο που πέθανε νωρίς στην προβολή της. Ενώ είναι χαρισματικός, έξυπνος, αστείος και ελκυστικός σε πολλές σκηνές, ο Berlin πολλές φορές παρουσιάζεται ως μισογυνιστής, βίαιος και αναμφισβήτητα ως ένα σεξουαλικό αρπακτικό.

Σε μια από τις πιο δύσκολες σκηνές της σειράς για τους θεατές, έκανε σεξ με μια γυναίκα όμηρο κάτω από ακραία πίεση και το επιχείρημα ότι η πράξη ήταν συναινετική προβλημάτισε πολλούς. Πολλοί θαυμαστές δεν θα συγχωρήσουν ποτέ τον χαρακτήρα για αυτή την παράβαση.

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του φινάλε του La Casa De Papel και θα μείνεις κι εσύ με το στόμα ανοιχτό!

Στην πραγματικότητα, ο ίδιος ο Alonso και ο δημιουργός της σειράς Alex Pina περιέγραψαν δημόσια τον χαρακτήρα ως έναν αξιοθρήνητο ρατσιστή και μερικές φορές ψυχοπαθή στο περσινό ντοκιμαντέρ του Netflix «La Casa de Papel: The Phenomenon».

Το La Casa de Papel θα κυκλοφορήσει τα τελευταία πέντε επεισόδια του στις 3 Δεκεμβρίου, ενώ η σειρά του Berlin θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Δες εδώ το σχετικό βίντεο με την κορεάτικη εκδοχή:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News