Ο Λευτέρης Πετρούνιας αμέσως μετά τις δηλώσεις του που προκάλεσαν ένα μεγάλο κύμα αντιδράσεων, αποφάσισε να τοποθετηθεί μέσω Instastory και να διευκρινίσει το τι ακριβώς εννοούσε σε απάντηση που έδωσε για το κίνημα #ΜeΤoo.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης έκανε μια δήλωση σε ερώτηση που του έγινε για το κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις, λέγοντας πως εκείνος δεν έχει γίνει μάρτυρας κάποιου περιστατικού κι έκανε λόγο για μεμονωμένα περιστατικά. Χαρακτηριστικά είπε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους:

Οι δηλώσεις Πετρούνια για το ελληνικό #MeToo προκαλούν κύμα αντιδράσεων

Οι δηλώσεις Πετρούνια για ελληνικό #MeToo ήταν οι εξής: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους υλοποιήσει, να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό»

Έντονες ήταν και οι αντιδράσεις στο Twitter όπου το όνομα του Χρυσού Ολυμπιονίκη βρίσκεται αρκετά ψηλά στα trends για πολλή ώρα, με τους twitterάδες να δηλώνουν την απογοήτευσή τους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας λίγες ώρες αργότερα θέλησε να κάνει μια διευκρινιστική δήλωση και να τοποθετηθεί μέσω Instastory, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

 «Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία, είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας, είναι απολύτως ξεκάθαρη».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News