Η αλήθεια είναι πως όταν μιλάμε για τους αγαπημένους μας celebrities μπορούμε να γίνουμε μεγάλοι stalkers. Συχνά, ο κόσμος θέλει να ξέρει τα πάντα γι’ αυτούς, απ’ το τι συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή, μέχρι τα προϊόντα που χρησιμοποιούν. Τώρα, ένα Instagram account δείχνει τα σπίτια των διασήμων του Hollywood, μέσα και έξω.

Ο λόγος για το account @housesofcelebs, ένας λογαριασμός που επικεντρώνεται αποκλειστικά σ’ αυτό το περιεχόμενο. Στο να δείχνει δηλαδή πώς είναι το εξωτερικό και το εσωτερικό των σπιτιών των celebrities.

Πρωινές συνήθειες από celebrities που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ!

Μάλιστα, δείχνει και σπίτια από celebrities που δεν είναι πια στη ζωή, όπως της Marilyn Monroe. Επιπλέον, ποστάρει φωτογραφίες και από σπίτια στα οποία μπορεί να έχουν γίνει γυρίσματα γνωστών ταινιών ή video clips.

Πολλές φορές, το account κάνει αναρτήσεις σχετικά με σπίτια stars τα οποία πωλούνται αυτή τη στιγμή μαζί με την τιμή τους.

Για παράδειγμα, εδώ μπορείς να δεις το σπίτι του John Legend και της Chrissy Teigen στη Νέα Υόρκη, που πωλείται για 18 εκατ. δολάρια:

Ή του Richard Gere, που πουλάει την οικία του για 28 εκατ. δολάρια:

Ρίξε μια ματιά και σ’ άλλα σπίτια των διασήμων:

Ώρα για κουίζ: Πώς φαντάζεσαι το σπίτι των ονείρων σου;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News