Και ναι, είναι επίσημο! Το Gossip Girl Reboot κάνει πρεμιέρα και είναι πολύ σύντομα! Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη σειρά που σου έκανε παρέα στα πιο ξένοιαστα χρόνια της ζωής σου!

Ένα spin-off της επιτυχημένης σειράς της δεκαετίας του 2000 θα ξεκινήσει στο HBO Max με επεισόδια συνολικής διάρκειας 10 ωρών, δείχνοντας μια νέα γενιά πλούσιων και διάσημων έφηβων μαθητών. H εποχή των celebrities και των influencers των social media, είναι πραγματικά η ιδανική στιγμή για να προβληθεί ξανά η ανανεωμένη σειρά με τη νέα ελίτ της Νέας Υόρκης.

Πότε θα προβληθεί το Gossip Girl Reboot;

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο λογαριασμός της σειράς στο Twitter, η σειρά επιστρέφει αυτό τον Ιούλιο στο HBO Max.

Θέλεις να ακούσεις και το καλύτερο; Μπορεί οι πρωταγωνιστές να αλλάζουν και η παρέα να αποτελείται από ολόφρεσκα άτομα, αλλά η Kristen Bell παραμένει στον ρόλο της αφηγήτριας!

«Η Kristen Bell ήταν πάντα και θα είναι πάντα η φωνή του Gossip Girl», ανέφεραν οι παραγωγοί!

Ανάμεσα στο καστ είναι ονόματα όπως Eli Brown, Savannah Smith, Whitney Peak, Jordan Alexander και Tavi Gevinson.

Σχετικά με την υπόθεση τώρα, μπορούμε να αποκαλύψουμε όσα έχουν γίνει επισήμως γνωστά!

Οκτώ χρόνια αφότου ο αρχικός ιστότοπος έγινε σκοτεινός, μια νέα γενιά εφήβων από ιδιωτικά σχολεία της Νέας Υόρκης εισάγοντα στην κοινωνική παρακολούθηση του Gossip Girl. Η σειρά θα ασχοληθεί με το πώς τα κοινωνικά μέσα – και το τοπίο της ίδιας της Νέας Υόρκης – έχει αλλάξει στα χρόνια που μεσολάβησαν

«Είναι απλώς μια νέα ματιά σε αυτήν τη συγκεκριμένη κοινωνία στη Νέα Υόρκη, με την ιδέα ότι η κοινωνία αλλάζει συνεχώς», δήλωσε ο σεναριογράφος Joshua Safran στο The Hollywood Reporter. «Λοιπόν, πώς άλλαξε αυτός ο κόσμος, πώς άλλαξαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αποτελέσματά τους; Όλα αυτά μας επιτρέπουν να δούμε τον κόσμο 12 χρόνια μετά, αντί να επαναλάβουμε την ιστορία».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :