Το Greece’s Next Top Model δεν θα μπορούσε να μην εξασφαλίσει μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν στους δέκτες μας! Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό το πολύ επιτυχημένο reality μόδας του Star ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για μια ακόμη χρονιά καθώς θα επιστρέψει για πέμπτη σεζόν. Aυτό το διάστημα κυκλοφορεί το trailer με την φόρμα στην οποία τα επίδοξα μοντέλα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Ωστόσο το trailer της 5ης σεζόν του GNTM μας επιφύλασσε μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

Η Κυβέλη η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4

GNTM 5: Η μεγάλη αλλαγή που αποκάλυψε το trailer

Ξεκινώντας το trailer μας δείχνει σκηνές από τις προηγούμενες σεζόν και δεν χρειάζεται να είσαι πολύ παρατηρητικός για να αντιληφθείς ότι στα πλάνα εμφανίζονται… μόνο κορίτσια! Μια φράση έρχεται στην συνέχεια να το επιβεβαιώσει: “GNTM ONLY GIRLS” γράφεται με μεγάλα γράμματα στις οθόνες μας γεγονός που προδίδει πως θα επιστρέψουμε στο κλασσικό φορμάτ του reality.

Έτσι λοιπόν, μετά από δύο χρόνια με αγόρια και κορίτσια, ο επόμενος κύκλος θα είναι μόνο “γένος θηλυκού”, σύμφωνα με την απόφαση της παραγωγής και το επίσημο trailer που το επιβεβαιώνει. Τα επίδοξα αρσενικά μοντέλα της Ελλάδας δεν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στο show αυτήν την σεζόν ούτε έχει γίνει γνωστό πόσο θα χρειαστεί να περιμένουν. Τα κορίτσια όμως μπορούν ήδη να δηλώσουν την συμμετοχή τους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News