Εάν δεν την έχεις δει, ξέρουμε τι θα βάλεις να δεις απόψε στο Netflix. Το The Queen’s Gambit, η σειρά φαινόμενο που έχει την τιμητική της σ’ αυτήν την καραντίνα, κατάφερε να σπάσει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ!

To Netflix έκανε μια ανακοίνωση που μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως η σειρά είναι πλέον η πιο πετυχημένη μίνι σειρά στην ιστορία του Netflix!

Κι αν θες να μάθεις τα νούμερα, τα έχουμε κι αυτά!

Μέσα στον πρώτο μήνα διάθεσης της σειράς στην πλατφόρμα, την παρακολούθησαν πάνω από 62 εκατομμύρια λογαριασμοί.

Η Anya Taylor-Joy από το Queen’s Gambit έδωσε συνέντευξη και μας εξέπληξε το γεγονός ότι δε θεωρεί τον εαυτό της όμορφο

Επιπλέον, το The Queen’s Gambit μπήκε μέσα στο Top 10 των σειρών σε 92 χώρες και έφτασε στο νούμερο 1 σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Μεγάλη Βρετανία, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και η Αργεντινή.

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία του Netflix για το 2020 είναι επίσης και το «Tiger King» με 64 εκατομμύρια θεατές τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορίας τους.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και σαστισμένος από την ανταπόκριση. Είναι πολύ πιο πέρα από αυτό που θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος από εμάς. Αλλά μιλώντας για τους συναδέλφους μου παραγωγούς και ολόκληρο το καστ και το συνεργείο της εκπομπής, ο καθένας από τους οποίους με έκανε να φαίνομαι καλύτερος από ό,τι είμαι πραγματικά, είμαστε πολύ ευγνώμονες που τόσοι πολλοί αφιέρωσαν χρόνο για να παρακολουθήσουν την εκπομπής μας», δήλωσε ο συνδημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς Scott Frank στο The Hollywood Reporter.

Η υπόθεση του The Queen’s Gambit

Η ιστορία ξεκινάει στη δεκαετία του 1950, σ’ ένα ορφανοτροφείο, όπου ένα κορίτσι αποκαλύπτει το σπάνιο ταλέντο του στο σκάκι και ξεκινά το ταξίδι του προς τη δόξα, ενώ παλεύει με τον εθισμό του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :