Τα νέα επεισόδια της Αγγελικής πρόκειται να μας συγκλονίσουν καθώς όπως γράφει η Σοφία Τσίρκα στο περιοδικό TV O’ Clock ο Δημήτρης από θύτης γίνεται το θύμα και η ζωή του κρέμεται από την Αγγελική. Ο Μιχάλης θέλει να τον αφήσει να πεθάνει, αλλά εκείνη δεν επιθυμεί τέτοιου είδους εκδίκηση. Πώς όμως θα βρει τραγικό θάνατο ο Δημήτρης τελικά;

Ο Δημήτρης θα βρει τραγικό θάνατο

Ο Δημήτρης σχεδιάζει να σκοτώσει τον Μιχάλη

Ο Δημήτρης ξέρει να λύνει και να ξεφορτώνεται τα προβλήματά του µόνο µε έναν τρόπο. Τον θάνατο. Έτσι θα θελήσει να πράξει και στην περίπτωση του Μιχάλη. Ωστόσο, τα σχέδιά του δεν πάνε όπως τα είχε οργανώσει και η ζωή του θα βρεθεί σε απόλυτο κίνδυνο. Όλα αρχίζουν όταν η Αγγελική ακούει τον Δημήτρη να λέει πως θα βγάλει από τη µέση την Ελένη. Τότε, στρέφεται στον Μιχάλη για βοήθεια κι όταν ο Δημήτρης βγαίνει για τη σκοτεινή του εξόρμηση, εκείνος τον παρακολουθεί.

Ο Μιχάλης σώζει την Ελένη από τον θάνατο

Πράγματι, ο Μιχάλης βοηθάει την Ελένη και αποτρέπει την επίθεση του Αργυρού εναντίον της. Η κοπέλα σοκαρισμένη τον ευχαριστεί, ενώ ο Δημήτρης είναι εξοργισμένος µε τον Μιχάλη και ένα βήμα πριν του στήσει ενέδρα θανάτου. Λίγη ώρα μετά, όμως, η Κατερίνα, άθελά της, φουντώνει κι άλλο την οργή του για τον Μιχάλη. Την επόμενη μέρα και ενώ ο Μιχάλης βρίσκεται στους στάβλους, ο Δημήτρης βρίσκει την ευκαιρία να του κάνει κακό και δεν την αφήνει ανεκμετάλλευτη.

Το σχέδιο του Δημήτρη

Το σχέδιό του είναι να δώσει ένα φάρµακο σε ένα άλογο, εκείνο να τρελαθεί, να επιτεθεί στον Μιχάλη, να τον τραυµατίσει µέχρι θανάτου και να φανεί σαν εργατικό ατύχηµα. Πράγµατι, ο Δηµήτρης, δίνει στο άλογο το φάρµακο και µε την πρώτη ευκαιρία χτυπάει και αφήνει αναίσθητο τον Μιχάλη. Τον πιάνει και προσπαθεί να τον σύρει µέσα στον στάβλο που βρίσκεται το αφινιασµένο άλογο. Ωστόσο, ο Μιχάλης ανακτά τις αισθήσεις του. Αν και είναι τραυµατισµένος, καταφέρνει και απωθεί τον Δηµήτρη και οι δύο άντρες δίνουν µάχη σώµα µε σώµα.

Ο Δημήτρης ουρλιάζει και εκλιπαρεί για βοήθεια

Ο Δηµήτρης πέφτει ο ίδιος στην παγίδα που είχε στήσει εναντίον του Μιχάλη. Ο τελευταίος καταφέρνει και βάζει τον Δηµήτρη στον χώρο που βρίσκεται το άλογο. Εκείνο αρχίζει να επιτίθεται στον Δηµήτρη, ο οποίος ουρλιάζει και εκλιπαρεί για βοήθεια. Ο Μιχάλης, όµως, είναι αποφασισµένος να αφήσει τον Δηµήτρη να πεθάνει όπως ακριβώς σχεδίαζε να κάνει στον ίδιο. Οι φωνές του Αργυρού τον διαπερνούν, αλλά δεν κάνει πίσω ούτε όταν ακούει µε πόση δύναµη χτυπάει το άλογο τον νεαρό.

Η Αγγελική σπεύδει να βοηθήσει τον Δημήτρη

Η Αγγελική σπεύδει στους στάβλους, αλλά ο Μιχάλης τής λέει πως αυτή είναι η μοναδική τους ευκαιρία να απαλλαγούν από το κακό που προκαλεί ο Δημήτρης. Τότε είναι και εκείνη σε δίλημμα, αν και δεν επιθυμούσε τέτοιου είδους εκδίκηση από τους Αργυρούς. Η Αγγελική υπακούει τον Μιχάλη και φεύγει, αλλά δεν αντέχει και έπειτα από λίγο επιστρέφει. Ζητάει βοήθεια από κάποιους εργάτες και όλοι μαζί καταφέρνουν και ηρεμούν το άλογο και φτάνουν στον Δημήτρη. Ο τελευταίος είναι πολύ βαριά τραυματισμένος όμως.

Ο Δημήτρης ξεψυχάει στα χέρια της Αγγελικής

Η Αγγελική πηγαίνει κοντά του και κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει, αλλά νιώθει να ξεψυχάει πάνω της. Του δίνει το φιλί της ζωής και είναι γεμάτη µε το αίμα του. Το ασθενοφόρο καταφτάνει και τον µμεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρει να ζήσει, αφού τα τραύματά του είναι πολύ σοβαρά. Όλη η οικογένεια σπεύδει στο νοσοκομείο και αγωνιά. Αυτό το περιστατικό τούς φέρνει πιο κοντά όλους, ενώ η Λένα ζητάει από τον Μιχάλη να μάθει τι συνέβη ακριβώς στους στάβλους.

Έτσι θα πέσουν οι τίτλοι τέλους για τον Δημήτρη ο οποίος θα βρει τραγικό θάνατο στα επόμενα επεισόδια της Αγγελικής.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :