Χώρισαν Gigi Hadid και Zayn Malik με τη μητέρα του μοντέλου να κατηγορεί τον τραγουδιστή ότι της επιτέθηκε κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού. 6 χρόνια μετά και την απόκτηση ενός παιδιού, το ζευγάρι τραβάει χωριστούς δρόμους.

Ο χωρισμός δημοσιοποιήθηκε λίγες ώρες αφότου το TMZ είχε κάνει ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα ότι ο τραγουδιστής χτύπησε τη μητέρα της Gigi, Yolanda, κατά τη διάρκεια τσακωμού τους. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Μόλις έναν χρόνο μετά την απόκτηση της κόρης τους, Khai, τον Σεπτέμβριο του 2020, το ζευγάρι χωρίζει, έπειτα από 6 χρόνια σχέσης, όπου μεσολάβησαν χωρισμοί και επανασυνδέσεις.

«Η Gigi ενδιαφέρεται μόνο για το καλό της Khai. Ζητά ιδιωτικότητα, σ’ αυτήν τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του μοντέλου.

Ένας οικογενειακός φίλος της Hadid δήλωσε στο People: “Δεν είναι πια μαζί. Παρ’ όλα αυτά είναι καλοί γονείς. Συμμετέχουν και οι δύο στην ανατροφή. Η Yolanda είναι πολύ προστατευτική με την Gigi. Θέλει το καλύτερο για την κόρη και την εγγονή της”.

Μια άλλη πηγή είπε στο Entertainment Tonight ότι το περιστατικό με την Yolanda έγινε πριν τον χωρισμό του ζευγαριού και τόνισε πως η Gigi και ο Zayn προσπάθησαν να μείνουν μαζί για την κόρη τους αλλά δεν τους “βγήκε”.

Ο τραγουδιστής, απ’ την πλευρά του, διαψεύδει την κατηγορία επίθεσης και δηλώνει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το TMZ: “Αρνούμαι κατηγορηματικά πως χτύπησα την Yolanda Hadid και για χάρη της κόρης μου αρνούμαι επίσης να δώσω δημοσίως οποιαδήποτε περαιτέρω λεπτομέρεια. Ελπίζω η Yolanda να αναθεωρήσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της και να προχωρήσουμε ‘γιατρεύοντας’ τις πληγές αυτής της οικογένειας ιδιωτικά”.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o Zayn έγραψε:

Ήθελα να δημιουργήσω ένα περιβάλλον στο οποίο τα οικογενειακά ζητήματα δεν δημοσιοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο για να μπορούν όλοι να εκφράζουν την αρνητική τους άποψη», ενώ πρόσθεσε ότι το περιστατικό «ήταν και θα έπρεπε να παραμείνει ιδιωτική υπόθεση

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News