Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά συναντιούνται και πάλι τηλεοπτικά και μάλιστα στα γνώριμά τους μέρη. Η ανακοίνωση έσκασε σαν «βόμβα» απ’ τον ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας!

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε διακόψει τη συνεργασία του με το κανάλι μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στον σταθμό του Αμαρουσίου και τώρα επιστρέφει ξανά.

Μάλιστα ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τη Φαίη Σκορδά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και το μόνο που μένει να μάθουμε είναι το πότε θα αρχίσουν ξανά οι δυο τους «καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό.

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ξανά μαζί στο Πρωινό του ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση του σταθμού

Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του.

Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν.  Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.  

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό». 

Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News