Πριν από περίπου ένα μήνα ο Βασίλης Κικίλιας έγινε πατέρας ενός υγιέστατου μωρού με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού. Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του που μεγάλωσε η οικογένεια τους και πλέον γνωρίζουμε και το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους για δύο πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Τι σημαίνει το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους

Ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020 ήρθε στον κόσμο το μωρό τους και ύστερα από 18 μέρες διαμονής μέσα στο μαιευτήριο επέστρεψαν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ στο σπίτι τους η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας. Πλέον ο μικρός τους έχει κλείσει τον πρώτο του μήνα και είναι υγιέστατος.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό ΟΚ! έχει ήδη αποφασίσει το όνομα που θα δώσει στο νέο μέλος της οικογένειάς του καθώς και τους σημαντικούς λόγους που το επέλεξαν. Η Τζένη Μπαλατσινού, σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο γυναικολόγος της Παντελής Τρομπούκης, είχε δύσκολο τοκετό και πιο συγκεκριμένα ο ίδιος έχει αναφέρει:

Αλλά όλα πήγαν καλά. Γεννήθηκε ένα αγοράκι που ζύγιζε 3,5 κιλά και σε κάποιες εξετάσεις που έγιναν στο πλαίσιο του βασικού ελέγχου που γίνεται για όλα τα νεογνά αποφασίστηκε να μείνει λίγες μέρες παραπάνω στο μαιευτήριο. Και φυσικά έμεινε και η μητέρα μαζί του. Όλα όμως εξελίχθηκαν ομαλά και επέστρεψαν πια σπίτι

Οι πηγές από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον αποκάλυψαν στο περιοδικό ΟΚ! πως το πρώτο όνομα που θα δώσουν στο γιο τους θα είναι το “Παναγιώτης” για να τιμήσουν τον πατέρα του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και το δεύτερο προκύπτει από ένα τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου, το οποίο βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News