Εάν σήμερα διαγνώστηκες θετικός στον κορονοϊό σου έχουμε μερικά άσχημα νέα: θα περάσεις την ημέρα των Χριστουγέννων σε καραντίνα. Ξέρουμε πόσο τρομακτικό ακούγεται! Για να σε παρηγορήσουμε αρκεί να πούμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που είτε για κάποιους άλλους λόγους είναι αναγκασμένοι να περάσουν τα Χριστούγεννα μόνοι τους είτε είναι δικιά τους προσωπική επιλογή. Όπως και να έχει εδώ σου έχουμε μερικές συμβουλές για τι να κάνεις τα Χριστούγεννα αν είσαι μόνος σου.

Γιατί δεν μου αρέσουν τα Χριστούγεννα

Τι να κάνεις τα Χριστούγεννα αν είσαι μόνος σου

Επανάφερε το ZOOM

Ξέρουμε, αυτό σου θυμίζει πολύ τον Μάρτιο του 2020. Αλλά αν ξεμείνεις μόνος τα Χριστούγεννα, η τεχνολογία μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να αισθανθείς λιγότερο απομονωμένος. Προγραμμάτισε μερικές κλήσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου κατά τη διάρκεια της ημέρας για να νιώσεις ότι είσαι συνδεδεμένος και να θυμάσαι, μπορείς πάντα να προσποιηθείς ότι το WiFi σου έχει πρόβλημα εάν δεν θες καμία επαφή!

Διακόσμησε το σπίτι σου

Εάν έχεις όλο το σπίτι δικό σου επιβάλλεται να το διακοσμήσεις! Μπορείς να γίνεις πολύ extra φέτος αφού μόνο εσύ θα το δεις και θα το απολαύσεις. Διακόσμησέ το όπως θες. Σίγουρα θα σου φτιάξει την διάθεση και θα σε κρατήσει απασχολημένο.

λατρεύεις τα Χριστούγεννα
Freepik

Δες τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές

Ένα πλεονέκτημα του να περάσεις απομονωμένα τα Χριστούγεννα είναι ότι δεν χρειάζεται να μαλώσεις με κανέναν για το τι θα δείτε στην τηλεόραση. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα εορταστικά προγράμματα οι την μεγάλη ποικιλία από ρομαντικές ταινίες του Netflix!

Οι πέντε πιο αγαπημένες μου ταινίες που θα ξαναδώ αυτά τα Χριστούγεννα!

Μαγείρεψε ένα εορταστικό δείπνο

Τα Χριστούγεννα έχουν πολύ φαγητό και ήρθε η ώρα να το φτιάξεις μόνος σου. Εάν ο COVID δεν σου έχει στερήσει την όσφρηση και την γεύση είσαι τυχερός και μπορείς να απολαύσεις ό,τι θέλεις!

Pinterest

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Αυτή είναι η στιγμή που έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις πραγματικά χρόνο στον εαυτό σου. Κάνε μάσκες, βυθίσου στην μπανιέρα, διάβασε βιβλία, κάνε γυμναστική και τερμάτισε κάθε είδους καλλωπισμό.

Αγνόησέ τα

Εάν μια πανδημία σε έχει αναγκάσει να περάσεις μόνος της γιορτές δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να σώσεις το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα αν δεν θες… έτσι κι αλλιώς δεν σώζεται! Σε αυτήν την περίπτωση φέρσου σα να είναι μια κανονική μέρα σαν όλες τις άλλες. Η συμβουλή μας είναι απλά να κρατηθείς μακριά από τα social media!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News