Ο 5ος κύκλος του MasterChef δεν αργεί και τόσο πολύ όσο νομίζεις. Μες τις επόμενες μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα των οντισιόν με το ριάλιτι μαγειρικής να καταφτάνει στο Star μετά το τέλος του GNTM 3 που αναμένεται να ολοκληρωθεί μες τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Αν είσαι κι εσύ λάτρης της μαγειρικής και του συγκεκριμένου διαγωνισμού, τότε σίγουρα θα ανυπομονείς να ξεκινήσει ο 5ος κύκλος κι όχι αδίκως. Κάθε χρόνο το MasterChef καταφέρνει να μας κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον και να μας καθηλώνει τα βράδια και μπορεί ο 4ος κύκλος να μην έχει και πολλούς μήνες που τελείωσε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε να ξεκινήσει το συντομότερο ο επόμενος.

Ωστόσο, φέτος τα δεδομένα αλλάζουν. Ο διαγωνισμός αυτός μας επιφυλάσσει εκπλήξεις και αλλαγές. Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε προειδοποιήσει για τις αλλαγές αυτές, που θα φτάσουν τους παίκτες στα όρια τους.

Τι αλλαγές μας επιφυλάσσει ο 5ος κύκλος του MasterChef;

Σύμφωνα με το TV24, η πρώτη έχει να κάνει με την ολική ανανέωση του σκηνικού με τις κουζίνες στις οποίες διαγωνίζονται οι παίκτες, η δεύτερη με τη δοκιμασία του Mystery Box η οποία πλέον θα εξασφαλίζει περισσότερα προνόμια στον νικητή και η τρίτη… θα φέρει τα πάνω κάτω. Επιπλέον, η μεγαλύτερη αλλαγή στο νέο MasterChef θα είναι οι ξαφνικές αποχωρήσεις των παικτών, το οποίο βέβαια συμβαίνει στα MasterChef άλλων χωρών.

Μήπως τώρα ανυπομονείς ακόμα περισσότερο για να ξεκινήσει ο 5ος κύκλος του MasterChef;

Πρόσφατα, ο Πάνος Ιωαννίδης ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας hashtag το MasterChef και προϊδεάζοντάς μας για το τι μας περιμένει, πιθανότατα το trailer βέβαια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News