Με χαμόγελα, καλή διάθεση και λουλούδια ξεκίνησε η πρεμιέρα της Κατερίνας Καραβάτου στο Mega εγκαινιάζοντας την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Στην νέα τηλεοπτική της στέγη η παρουσιάστρια, την οποία είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στην πρωινή καθημερινή ζώνη στην εκπομπή “Φωλιά των Κούκου” στο Star, δήλωσε τον ενθουσιασμό της για αυτήν την νέα αρχή.

Κατερίνα Καραβάτου και Μαρία Ηλιάκη ετοιμάζονται για τη μεγάλη πρεμιέρα τους! (Video)

Η πρεμιέρα της Κατερίνας Καραβάτου στο Mega

Η εκπομπή έχει τίτλο “Τι λες τώρα!” και θα μας κρατάει συντροφιά τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου από τις 13:50. Μαζί της θα είναι η πολύ καλή της φίλη Μαρία Ηλιάκη η οποία επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από χρόνια απουσίας. Στην παρέα θα δούμε επίσης τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Βασίλη Βλάχο.

Στα πρώτα λόγια της πρεμιέρας της η Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε πως δεν μπορούσε να πιστέψει πως η εκπομπή ξεκίνησε: “Είμαστε εδώ, δεν το πιστεύω. Καλώς ορίσατε σε αυτή την τηλεοπτική παρέα. Έχουμε να τα πούμε τηλεοπτικά δυόμιση μήνες. Εμένα μου φάνηκαν δυόμιση χρόνια. Θα κρατήσουμε τα καλά των ημερών μέσα σε αυτά που συμβαίνουν. Με έχετε στηρίξει τόσο πολύ αυτόν τον καιρό. Σας ευχαριστώ”.

Η παρουσιάστρια μίλησε επίσης για την συνεργασία της με την Μαρία Ηλιάκη και την τηλεοπτική της επιστροφή: “Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε επιτέλους στην Ελλάδα. Την εκβίασα με κάποιους τρόπους, αλλά είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που θα είμαστε μαζί. Σκεφτόμουν τη στιγμή που θα σε δω στον αέρα μετά από τόσα χρόνια”. Παράλληλα, μια όμορφη έκπληξη περίμενε την Μαρία Ηλιάκη καθώς ο σύντροφός της της έκανε έκπληξη μέσα από ζωντανή σύνδεση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Tags :