Πέρα από το ότι είναι όμορφες, σέξι, ταλαντούχες και υπέροχες τραγουδίστριες, αν με άφηνες δε θα τελείωνα ποτέ τη λίστα μου, τώρα τα τρία αυτά κορίτσια έχουν και κάτι άλλο που τις ενώνει. Η Rihanna, η Beyoncé και η Taylor Swift, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, είναι μερικές από τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο!

Το περιοδικό κυκλοφόρησε την Τετάρτη, 8/12, τη 18η ετήσια λίστα με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο, η οποία υμνεί γυναίκες πολιτικούς, επιχειρηματίες, ακτιβίστριες και γενικότερα όσες αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλο τον κόσμο.

Rihanna, Beyonce και Taylor Swift βρίσκονται στη λίστα του Forbes και αποτελούν πηγή έμπνευσης

Η Rihanna βρίσκεται υψηλότερα στην κατάταξη μεταξύ των τριών, στο Νο. 68, και φημίζεται για την ιδιότητα του δισεκατομμυριούχου χάρη στη σειρά εσωρούχων Savage x Fenty και την επιτυχημένη Fenty Beauty, η οποία συγκαταλέγεται στα ταχύτερα αναπτυσσόμενα brand καλλυντικών στον κόσμο.

Το Forbes κατατάσσει επίσης τους δισεκατομμυριούχους από το 1 έως το 10 σε ένα αυτοσχέδιο γράφημα βαθμολογίας, με το 1 να σημαίνει ότι κληρονόμησαν όλα τα χρήματά τους και το 10 να προορίζεται για εκείνους που δημιούργησαν τον πλούτο τους εξ ολοκλήρου μόνοι τους. Η Rihanna σημείωσε 10!

Το Forbes κατατάσσει την Beyoncé στο No. 76 και ανέδειξε την περιοδεία της στο στάδιο On The Run II, η οποία είχε κατά μέσο όρο περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων ανά βραδιά και συγκέντρωσε πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια συνολικά. Η Beyonce επίσης πρόσφατα, κυκλοφόρησε την πέμπτη συλλογή ενδυμάτων-συνεργασία με την Adidas,  «Halls of Ivy».. Της δόθηκε μια αυτοδημιούργητη βαθμολογία οκτώ.

Η Taylor Swift καταλαμβάνει την 78η θέση. Κυκλοφόρησε το Red (Taylor’s Version) τον Νοέμβριο. Η 10λεπτη εκδοχή της του «All Too Well» έγινε το μεγαλύτερης διάρκειας τραγούδι που έφτασε ποτέ στο Νο. 1 στο Billboard Hot 100 των ΗΠΑ. Το ρεκόρ κατείχε προηγουμένως το «American Pie» του Don McLean για σχεδόν 50 χρόνια. Το άλμπουμ της evermore είναι επίσης υποψήφιο στην κατηγορία Άλμπουμ της Χρονιάς.

Η Oprah Winfrey είναι πρώτη στη λίστα ψυχαγωγίας. Η τηλεοπτική παρουσιάστρια και μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης βρίσκεται στο Νο. 23 της γενικής κατάταξης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News