Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, μια συλλογή φωτογραφιών που ονομάζεται «Hold Still». Την Παρασκευή (7/5), η Kate Middleton επισκέφτηκε την Εθνική Πινακοθήκη όπου υπάρχει ειδική πτέρυγα που φιλοξενεί το συγκεκριμένο βιβλίο, φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο παλτό. Μάλιστα η ίδια αποφάσισε να πάρει μέρος σε ένα κυνήγι θησαυρού και έτσι έκρυψε βιβλία σε διάφορα σημεία της πόλης του Λονδίνου!

Η Kate Middleton επισκέφτηκε την Εθνική Πινακοθήκη

Η Kate Middleton φορώντας ένα λαμπερό κόκκινο μάλλινο παλτό της Eponine, μια midi πλισέ φούστα σαμπανιζέ χρώματος, nude τακούνια στιλέτο και κρεμαστά σκουλαρίκια επισκέφτηκε την Εθνική Πινακοθήκη. Η επίσκεψή της δεν ήταν τυχαία αφού οι επιλεγμένες 100 εικόνες που αποτελούν μέρος του έργου «Hold Still» θα γίνουν επίσημα μέρος της εθνικής συλλογής της γκαλερί.

Τον προηγούμενο χρόνο η Δούκισσα του Cambridge ζήτησε φωτογραφίες από ανθρώπους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, αναζητώντας εικόνες που αποτύπωσαν τις εμπειρίες τους από το lockdwon, κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ύστερα η Kate Middleton επιμελήθηκε τις εικόνες και στη συνέχεια μετατράπηκαν σε βιβλίο, το οποίο κυκλοφόρησε στο κοινό χθες με το 50% των εσόδων να διατεθούν στην Εθνική Πινακοθήκη και τα προγράμματά της, ενώ τα άλλα μισά πηγαίνουν στην κορυφαία φιλανθρωπική οργάνωση ψυχικής υγείας, Mind.

Η ίδια μετά την επίσκεψή της αποφάσισε να πάρει μέρος σε ένα «κυνήγι βιβλίων» της κοινότητας που υποστηρίχθηκε από το The Book Fairies, έναν λογοτεχνικό οργανισμό, ο οποίος ενθαρρύνει τους αναγνώστες να αφήνουν βιβλία που έχουν ήδη διαβάσει σε δημόσιους χώρους, για να τα βρουν άλλοι. Τα βιβλία που έκρυψε η Δούκισσα μέσα εμπεριέχουν και μία προσωπική επιστολή από την ίδια!

Προκειμένου να σηματοδοτήσει την επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου, 150 αντίγραφα του βιβλίου της κρύφτηκαν σε μυστικές τοποθεσίες γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο. Κάθε αντίγραφο είναι διακοσμημένο με ένα χρυσό αυτοκόλλητο μιας νεράιδας βιβλίων και μια χρυσή κορδέλα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News