Ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ‘Έλα Χαμογέλα” το μεσημέρι της Κυριακής, 25/10/2020. Μεταξύ των ερωτήσεων που του έγιναν ο Αργύρης Αγγέλου απάντησε και για τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο Αργύρης Αγγέλου απάντησε για τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο Αργύρης Αγγέλου το μεσημέρι της Κυριακής, 25/10/2020, φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, ‘Έλα Χαμογέλα” και απάντησε στις ερωτήσεις που του έκανε η γνωστή παρουσιάστρια. Μεταξύ αυτών ο ίδιος ρωτήθηκε και για τη “δήλωση της εβδομάδας” όπως τη χαρακτήρισε η Σίσσυ Χρηστίδου αναφερόμενη στις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Ο Αργύρης Αγγέλου απάντησε στη δημοσιογράφο λέγοντας:

Γιατί είναι η δήλωση της εβδομάδας; Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω. Μιλώντας για δήλωση της εβδομάδας, σημαίνει ότι πάλι βάζουμε ταμπέλες. Ο Γιώργος είναι το πιο ελεύθερο πλάσμα που γνωρίζω ίσως. Γνωρίζω κι άλλα ελεύθερα πλάσματα, αλλά τον Γιώργο απλά τον γνωρίζετε κι εσείς. Τον θαυμάζω πάρα πολύ όχι γιατί έχει κάνει όλα αυτά που έχει κάνει, τον θαυμάζω γιατί ζει τη ζωή του όπως ακριβώς τη θέλει. Εγώ που το λέω και το θαυμάζω, είμαι σίγουρος ότι κάποιες φορές τη ζωή μου δεν τη ζω όπως ακριβώς θέλω. Έχω ακόμα κρατήματα, έχω φόβους, δεν τους έχω ξεπεράσει όλους μου τους φόβους. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος τους έχει ξεπεράσει και αυτό δεν το κάνει μόνο δημόσια, το κάνει και στη ζωή του και αυτό είναι το ουσιαστικό. Τον θαυμάζω πολύ

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :